• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το καλύτερο είναι να είσαι δημοκράτης. Αλλιώς είσαι όσο 'βλάκας' είναι κι αυτοί.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το καλύτερο είναι να είσαι δημοκράτης. Αλλιώς είσαι όσο 'βλάκας' είναι κι αυτοί.
Ο δημοκρατης τι κανει δηλαδη οταν απειλειται η δημοκρατια (εστω αυτη που εχουμε) ;

Βλακας δεν ξερω αν ειμαι αλλα αυτοι σιγουρα ειναι, οποτε μην χρησιμοποιειες εισαγωγικα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Να ένας έξυπνος από δαύτους...

paefstra

Member
Το διάβασα πριν λίγες μέρες και η έρευνα μου φάνηκε σοβαρή. Και αναμενόμενα τα αποτελέσματα.
Επίσης υπόψιν ότι κάποιοι πίνακες παρουσιάζουν στοιχεία από το 2010, πριν το ξέσπασμα της κρίσης. Φοβάμαι ότι τα πράγματα τώρα είναι χειρότερα για τους πολίτες της χώρας.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η ερευνα επιβεβαιωνει την αποψη που σχηματισα για τη σχεση των Γαλλων με τα υλικα αγαθα απο τις πρωτες κιολας μερες στο Παρισι.

Εξακολουθω ομως να πιστευω πως αυτο συμβαινει γιατι τις βασικες τους αναγκες τις εχουν σχεδον ολοι εξασφαλισμενες απο τη μερα που γεννιουνται.

Για το θεμα της εμπιστοσυνης προς τους αλλους εχει να κανει με τον τοπο που ζεις. Εγω ας πουμε στην Ελλαδα στην ερωτηση "οι περισσοτεροι ανθρωποι θα προσπαθουσαν να με εκμεταλλευτουν" θα απαντουσα θετικα ενω στο Παρισι αρνητικα.

paefstra

Member
Εδώ http://www.ekke.gr/html/gr/NewsEvents/ESS4_results.pdf η πλήρης έρευνα του 2009, μια αποτύπωση της ελληνικής κοινωνίας, τα στερεότυπά της και οι απόψεις της, χωρίς ωραιοποιημένο καμουφλάζ.
Ρίξτε μια ματιά και στην τότε άποψη των Ελλήνων για τους ξένους ή τους μετανάστες- μια ερμηνεία για το που βρήκε έρεισμα η ΧΑ.

varioAthens

Member
Η ερευνα επιβεβαιωνει την αποψη που σχηματισα για τη σχεση των Γαλλων με τα υλικα αγαθα απο τις πρωτες κιολας μερες στο Παρισι.

Εξακολουθω ομως να πιστευω πως αυτο συμβαινει γιατι τις βασικες τους αναγκες τις εχουν σχεδον ολοι εξασφαλισμενες απο τη μερα που γεννιουνται.

Για το θεμα της εμπιστοσυνης προς τους αλλους εχει να κανει με τον τοπο που ζεις. Εγω ας πουμε στην Ελλαδα στην ερωτηση "οι περισσοτεροι ανθρωποι θα προσπαθουσαν να με εκμεταλλευτουν" θα απαντουσα θετικα ενω στο Παρισι αρνητικα.

Καποτε μεταξυ σοβαρου και αστειου ελεγα οτι αν κατεβεις μια βολτα στην Ερμου θα δεις να κυκλοφορουν πιο πολλες louis vuitton απ' οτι το Παρισι... αυτο για τον υπερβολικο καταναλωτισμο...

karfitsa

Member
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.379