Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
σιγα.. με προσφορα θα πηγε. 2680 η LH.North66 said:Ρωτάω γιατί το business class εισιτήριο για Σ. Λεόνε κοστίζει κανά τετραχίλιαρο το άτομο,
σιγα.. με προσφορα θα πηγε. 2680 η LH.North66 said:Ρωτάω γιατί το business class εισιτήριο για Σ. Λεόνε κοστίζει κανά τετραχίλιαρο το άτομο,
Η LH δεν πετάει για Freetown. Είναι codeshare σε πτήση της SN, και από Αθήνα πωλείται (χωρίς προσφορά, χωρίς αλλαγές) στα € 2.615,65σιγα.. με προσφορα θα πηγε. 2680 η LH.
Φίλη κι εγώ το σκεφτόμουνα αυτό, η διαφορά είναι πως άλλη αξία έχουν τα 22 ευρώ στην Ελλάδα κ άλλη εκεί. Με 22 ευρώ εδώ, δεν βοηθάς να αλλάξει κάτι ουσιαστικό. Και πάλι βέβαια ότι δίνεις, όπου το δίνεις έχει ουσία, καταλαβαίνεις πως το λέω.Ωστοσο για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου (μιας και οπως προειπα δεν ειμαι απολυτως σιγουρη οτι τα χρηματα των αναδοχων πανε οντως εκει που πρεπει), θεωρω πως οποιος εχει την καλη διαθεση να βοηθησει μπορει καλλιστα να το κανει και για καποια οικογενεια εδω. Και δεν μιλαω εθνικιστικα...καμια σχεση... αλλα εδω εχεις τη δυνατοτητα να δωσεις απευθειας κατι απο το περισσευμα σου ή το υστερημα σου σε καποια οικογενεια που χρηζει βοηθειας χωρις να εχεις αμφιβολια για το που πηγε η βοηθεια σου αυτη τελικα.
είπα ότι πετάει? δεν πεταει ο γιάννης, πετάει ο γιαννάκης..είπα ποιος το πουλαει κ πόσο. στο περιπου απο μηχανή.Η LH δεν πετάει για Freetown.
νομίζω κανεις λάθος. εγω βλεπω economy σε ολες τις πτήσεις. και μεσω LHR.Ο Κανάκης στο τέλος του ντοκιμαντέρ στην πτήση επιστροφής κάθεται σε θέση business class ή κάνω λάθος;
πλατιά στο μάτι μόνο...λογικά πρέπει να πρόκειται για το δουλεμπορικό 767 της ξεπεσμενης βρεττανικής εταιρειας που συνεχιζει για Λιβερία μετά.. επειδη εχω διακοψει καθε επαφη με τους εν λόγω πειρατες απο 10ετιας+ ας το επιβεβαιωσει καποιος φιλος της εταιρειας. πολύ αμφιβαλω αν υπαρχει κανεις βεβαια, αλλα θαυματα γινονται..Άρα κάνω λάθος. Με μπέρδεψε η σκηνή της πτήσης επιστροφής με τα πλατιά μαύρα δερμάτινα καθίσματα.
Προσωπικά η BA 633/644 είναι η αγαπημένη μου πτήση μέσα στην Ευρώπη (εκτός απο κάτι LCY πτήσεις).πλατιά στο μάτι μόνο...λογικά πρέπει να πρόκειται για το δουλεμπορικό 767 της ξεπεσμενης βρεττανικής εταιρειας που συνεχιζει για Λιβερία μετά.. επειδη εχω διακοψει καθε επαφη με τους εν λόγω πειρατες απο 10ετιας+ ας το επιβεβαιωσει καποιος φιλος της εταιρειας. πολύ αμφιβαλω αν υπαρχει κανεις βεβαια, αλλα θαυματα γινονται..
υποθέτω ότι μπροστά στην αίσθηση της άπλας...θα εχει μικρή αξία οτι ειναι 1,5 ίντσα στενότερα τα καθισματα της ΒΑ από τους αιγαιώτες..Μπορεί όντως το 767 να είναι παλιό αλλα τα δερμάτινα καθίσματα είναι υπέροχα..
οχι βεβαια, προνομιο να εχει φιλους και "φιλους" στο φορουμ εχει μονο η χασοβαλιτσου Alitalia.επειδη εχω διακοψει καθε επαφη με τους εν λόγω πειρατες απο 10ετιας+ ας το επιβεβαιωσει καποιος φιλος της εταιρειας. πολύ αμφιβαλω αν υπαρχει κανεις βεβαια, αλλα θαυματα γινονται..