• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Έχω επιβεβαιωμένες τοπ σίκρετ πληροφορίες ότι μέλη του forum χτες το βράδυ ξεσάλωσαν σε μαγαζί με χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Περιμένω πλήρη αναφορά αλλιώς απειλώ με αποκαλύψεις που θα σοκάρουν.

για λεγε , για λέγε :xmas_lol:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Έχω επιβεβαιωμένες τοπ σίκρετ πληροφορίες ότι μέλη του forum χτες το βράδυ ξεσάλωσαν σε μαγαζί με χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Περιμένω πλήρη αναφορά αλλιώς απειλώ με αποκαλύψεις που θα σοκάρουν.
Καλημέρα σας....:xmas_eek:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Γλυκό τραγουδάκι των ημερών και γλυκιά εκτέλεση! Το είχα λιώσει πέρυσι! Χρόνια πολλά σε όλους! :xmas_smile:

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Def δώσε στεγνά! Ποιος ξεσάλωσε και δε μας κάλεσε;

Χρόνια πολλά και ήρεμα :) Ήρεμα με την καλή έννοια...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παρακαλείται το πουλάκι τσίου που στα σφύριξε, να κάνει και την πλήρη αναφορά...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γίνεται πιο οδυνηρό από το ελληνικό; Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Αν γινεται λεει... Καταρχας το ελληνικο εχει στυλ και αποψη και ελευθερια. Το γαλλικο ειναι σαν να τρως μια απλη καθημερινη απλα καθεσαι κανα 6ωρο στο τραπεζι μεχρι τα χαραματα.

-1

+1 και απο εδω:xmas_eek:
-1

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Αν γινεται λεει... Καταρχας το ελληνικο εχει στυλ και αποψη και ελευθερια. Το γαλλικο ειναι σαν να τρως μια απλη καθημερινη απλα καθεσαι κανα 6ωρο στο τραπεζι μεχρι τα χαραματα.

-1

-1
Δεν φταιει το τραπεζι ή τα εδεσματα. Μαλλον για τη διαθεση παει το +1:xmas_confused:

paefstra

Member
Θα συμφωνήσω αλλά θα είμαι πολύ περιοριστική ως προς το στιλ, άποψη, ελευθερία: οποιοδήποτε άλλο ελληνικό ρεβεγιόν πλην του να είσαι τύφλα σε πρόγραμμα της Κατερίνας Στανίση μου φαίνεται εφάμιλλο του γαλλικού ρεβεγιόν- εκτίμηση προσωπική.
Δηλαδή μου φαίνεται σαν να κάθομαι έξι ώρες στο τραπέζι και να πιέζω τον εαυτό μου να διασκεδάσει.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ έφυγα από μια εορταστική συγκέντρωση σήμερα στις 11μιση, και να 'μαι τώρα σπίτι 12 παρά σε mood solo dvd. Λίγο λουζεριά/ξενερωσιά/γεροντοκοριά ακούγεται, το ξέρω, αλλά αισθάνομαι τόσο ανάλαφρη! :xmas_biggrin:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou