panpan
Member
Αν διαβάσεις το θέμα που έβαλα είναι μόνο για τους ασκητές.
Οπότε μένουμε στα Ζωνιανά.
Το ξερα. Δεν υπαρχει θεος...panpan said:Αν διαβάσεις το θέμα που έβαλα είναι μόνο για τους ασκητές.
Φαντάσουν και να το κάπνιζες εσύ τι γέλιο θαριχνες.''«Μετά το κάπνισμα, αισθάνομαι ότι έχω υπερβεί τις επίγειες απολαύσεις και έχω εξαϋλωθεί στο σύμπαν» είπε ο Γκίρι, με κύμα καπνού να πνέει πάνω από το κεφάλι του.''
έχω πεθάνει στο γέλιο...
Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου, νομίζω πως είναι προφανές πως ο κύριος λόγος είναι αυτός. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και άλλοι επιμέρους παράγοντες που οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα και αυτό καλό θα ήταν να εξεταστεί προσεχτικά. Αυτό εννοούσα.Δεν χρειάζεται να μιλήσει κανείς με τον Φρόυντ για να υποψιαστεί ότι η δια βίου καταπίεση του ερωτισμού του καθολικού κλήρου δεν είναι εφικτή. Τελικά οδηγεί και στη χειρότερη δυνατή έκφρασή του.
μήπως θα ειναι η μέρα που θα διορθώσετε το "επόμενο" ταξίδι σας? ή είναι μόνιμα κολλημένο στο όνειρο?Ξημερώνει μια καινούργια μέρα
Χμ... Την αντίστροφη μέτρηση την έφτιαξε. Ένα ένα...μήπως θα ειναι η μέρα που θα διορθώσετε το "επόμενο" ταξίδι σας? ή είναι μόνιμα κολλημένο στο όνειρο?