• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Δεν κρίνω ποτέ τα βίτσια του καθενός.
Στην τελική στις "αποκλίνουσες" συμπεριφορές βρίσκεις τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Καλά εγώ προσπαθώ να μην κρίνω γενικότερα (εξαιρείται η 11άδα που κατεβάζει ο Φάμπρι)...:)

Απλά οι ''αποκλίνουσες'' συμπεριφορές όταν σχετίζονται κάποιες φορές με το σεξουαλικό ίσως και να οφείλουν να είναι κατακριτέες...

(Αν δε με έπιασες ούτε τώρα θα μελαγχολήσω...:D)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πολύ λυπάμαι που το χαρακτηρίζεις έτσι.Δεν το έκαναν για εφέ στις γκόμενες τα παιδιά.
τι χαρακτηριζω ετσι? ευκαιρια για τσακωμο εσυ απο τη μία κ τα συνηθη κομματα από την αλλη για πολιτικη εκμεταλλευση, ακομα και στους θανατους ψαχνετε? ειπα οτι υπηρχε αγνοια κινδυνου. ειναι κριμα να υπαρχει ακομα απο τη στιγμη που θανατοι κατ' αυτον ακριβως τον τροπο σημειωνονται εδω και αιωνα ισως.
τελος από μενα η συζητηση εδω αφου υπαρχει σε αλλο τοπικ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλά εγώ προσπαθώ να μην κρίνω γενικότερα (εξαιρείται η 11άδα που κατεβάζει ο Φάμπρι)...:)

Απλά οι ''αποκλίνουσες'' συμπεριφορές όταν σχετίζονται κάποιες φορές με το σεξουαλικό ίσως και να οφείλουν να είναι κατακριτέες...

(Αν δε με έπιασες ούτε τώρα θα μελαγχολήσω...:D)

Κάτσε γιατί το σοβάρεψες και μπορεί να παρεξηγηθώ.
Το να γουστάρει κάποιος παρθένες είναι απόλυτο δικαίωμά του.Το ότι έχουμε συνδέσει την παρθενία με το ανήλικο είναι μάλλον ένα ίδιον της εποχής.Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν μίλησα για "παρεκλίνουσα" συμπεριφορά όταν αναφερόμαστε σε ανήλικους.Εκεί μιλάμε για ανωμαλία.Έτσι για να το διαχωρίσουμε.

Όλα τα υπόλοιπα "βίτσια" από τα πιο light μέχρι τα πιο hardcore κατατάσσονται σύμφωνα με τους ψυχολόγους στις αποκλίνουσες συμπεριφορές.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ποια ειναι η μη αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα; Ο στεγνος χωρις φαντασια ερωτας εντος γαμου που οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στην ελλειψη επιθυμιας για την/τον συντροφο και πολλες φορες στο χωρισμο;
Έλα ρε tripakia αυτό δε το περίμενα από εσένα...

Ρε παιδιά ξεκολλάτε λίγο με τα στερεοτυπικά περί σχέσεων, γάμων, πως βλέπει ο άντρας τη γυναίκα κτλ...

Εγώ ένα αστείο έκανα στο maltakia αλλά για να μην ξεσηκώσουμε καμιά θύελλα την οποία και θα πρέπει να συμμαζέψω κιόλας μετά να τονίσω 2 πράγματα...
Ο maltakias λέει πολλοί προτιμούν αθώες παρθένες.
Εγώ όσες τέτοιες ξέρω είναι η μεγαλύτερη 15...
Ε sorry μια απόκλιση τη βλέπω να διαφαίνεται...

@maltakias δεν το σοβάρεψα βρε...
την επόμενη φορά που θα θέλω να σε πειράξω θα σου στέλνω πμ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επίσης γιατί συνδέεις το γάμο με την έλλειψη φαντασίας;
Εσυ την κανεις τη συνδεση, οχι εγω. Προσπαθω να μαθω ποια ειναι η μη αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα. Κατα την εκκλησια το σεξ εκτος γαμου απαγορευεται αρα ανηκει στην κατηγορια της αποκλινουσας. Οποτε μη αποκλινουσα μπορει να σκεφτω μονο εντος γαμου.

Με λιγα λογια προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα και ποιος την οριζει, γιατι για μενα ειναι και αυτο που περιεγραψα στο προηγουμενο ποστ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
@maltakias δεν το σοβάρεψα βρε...
την επόμενη φορά που θα θέλω να σε πειράξω θα σου στέλνω πμ
Με το "σοβάρεψες" εννοούσα ότι έπρεπε να ξεδιαλύνω την γκρίζα ζώνη που σωστά φαντάστηκα ότι είχες στο μυαλό σου σχετικά με το τι είπα και τι νόμιζες πως είπα.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Με το "σοβάρεψες" εννοούσα ότι έπρεπε να ξεδιαλύνω την γκρίζα ζώνη που σωστά φαντάστηκα ότι είχες στο μυαλό σου σχετικά με το τι είπα και τι νόμιζες πως είπα.
Λάθος!!!!

Απλά φαντάστηκα οτι δεν έπιασες αμέσως το ίσως και λίγο κάφρικο σχόλιο μου...:bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Έλα ρε tripakia αυτό δε το περίμενα από εσένα...

......
Ο maltakias λέει πολλοί προτιμούν αθώες παρθένες.
Εγώ όσες τέτοιες ξέρω είναι η μεγαλύτερη 15...
Ε sorry μια απόκλιση τη βλέπω να διαφαίνεται...
Καλα, λες ευγενικα το εγκλημα αποκλιση...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γιατι όταν κάποιος έχει βίτσια , θεωρείται αυτόματα ότι έχει αποκλινουσα συμπεριφορά ;
Ποιος ορίζει το τι ειναι "βίτσιο" ;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γιατι όταν κάποιος έχει βίτσια , θεωρείται αυτόματα ότι έχει αποκλινουσα συμπεριφορά ;
Ποιος ορίζει τα "βίτσια" ;
Η Αμερικάνικη/Ευρωπαϊκή Ψυχολογική Εταιρεία.Να διευκρινίσουμε ότι μιλάμε για σεξουαλικές αποκλίσεις έτσι;

Σύμφωνα λοιπόν με τα guidelines που ανανεώνονται κατά διαστήματα κάποιες συμπεριφορές κατατάσσονται στις αποκλίνουσες.Από αυτές κάποιες είναι παράνομες και κάποιες νόμιμες αναλόγως του νομικού κώδικα κάθε χώρας (δεν διώκεται παντού η συνεύρεση με ανηλίκους,για να μην ξεχνιόμαστε).Στην Ελλάδα πάλι διώκεται η παρά φύσιν ασέλγεια.

Στις αποκλίσεις κατατάσσονται οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με την απλή σεξουαλική πράξη.Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει μη αποκλίνων σεξουαλικά άνθρωπος κι αν υπάρχει πρέπει να είναι πολύυυυυυυυ βαρετός και κομπλεξάρα.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία παράγραφο !
Καλα με κουφανες με την απαγόρευση της Ελλάδας !!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic