battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Κι εδώ κυκλοφόρησαν κεφτεδάκια ίπποπτα, αλλα ας μην γινόμαστε ιππερβολικοί...Και το λεγα! Ποιος αγοραζει απο τα κρεοπωλεια που πουλαν αλογισιο κρεας (το Παρισι εχει κρεοπωλεια που πουλαν μονο κρεας αλογου, τα boucheries chevalines κι φυσικα το αλογο ειναι ενα σχετικα αρκετα ακριβο κρεας); Δεν φοβουνται μην παθουν τιποτα; Ε τους καντεμιασα μου φαινεται.
Εχω παντως βασιμες υποψιες πως εχω φαει κι εγω απο αυτα τα κρεατα με το αλογο...
Κι εδώ κυκλοφόρησαν κεφτεδάκια ίπποπτα, αλλα ας μην γινόμαστε ιππερβολικοί...
Χλιμιντρίζεις η κλοτσάς;Εχω παντως βασιμες υποψιες πως εχω φαει κι εγω απο αυτα τα κρεατα με το αλογο..
xaxaaxaxaxxaxax!!!!Κι εδώ κυκλοφόρησαν κεφτεδάκια ίπποπτα, αλλα ας μην γινόμαστε ιππερβολικοί...
όχι greeklish παρακαλώ. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ έτσι.!!!xaxaaxaxaxxaxax!!!!
Mα βρε παν παν μου είχα το βρετανικό μου γέλιο!όχι greeklish παρακαλώ. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ έτσι.!!!
Αμα σου πω και τα δυο... Γι αυτο με ψαχνανε οι αμαζονες στη βασιλοπιτα...Χλιμιντρίζεις η κλοτσάς;
Φιλαράκι κι εμένα έψαχναν,φαίνεται επειδή κι εγώ έφαγα άλογοΑμα σου πω και τα δυο... Γι αυτο με ψαχνανε οι αμαζονες στη βασιλοπιτα...
Σόρρυ δεν το κατάλαβα ότι ήταν Βρετανικό χίουμορMα βρε παν παν μου είχα το βρετανικό μου γέλιο!
Το ειπε σκοτσεζικα... Γι αυτο ισως.Σόρρυ δεν το κατάλαβα ότι ήταν Βρετανικό χίουμορ