• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Ιταλικές εκλογές: Πιθανή επικράτηση της κεντροδεξιάς ρίχνει έξω τα exit-poll - Προς βαριά ήττα οδεύει ο Μόντι..
Προηγείται ο συνασπισμός του Καβαλιέρε στη Γερουσία, ενώ το κόμμα του Γκρίλο συγκεντρώνει 25%
ΤΟ ΒΗΜΑ - Ιταλικές εκλογές: Ολική ανατροπή από Μπερλουσκόνι - κερδίζει τη Γερουσία - κόσμος...

Οι Ιταλοί πολιτικοί είναι άξιοι της τύχης των αφου δεν μπορούν να τα βάλουν με τον Καβαλιέρε των τόσων σκανδάλων...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Μου βρωμαει νωθεια ισαξια του Πουτιν στην Ρωσια ....

chrisbd

Member
Όσοι φάγαν τελευταία κεφτεδάκια στο ΙΚΕΑ ίσως δοκίμασαν άλογο άθελά τους ..όχι ότι είναι άσχημο...απο τα πιο καθαρά ζώα...αλλά λέμε..

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Όσοι φάγαν τελευταία κεφτεδάκια στο ΙΚΕΑ ίσως δοκίμασαν άλογο άθελά τους ..όχι ότι είναι άσχημο...απο τα πιο καθαρά ζώα...αλλά λέμε..
Aφου το αλογισιο κρεας ειναι πιο ακριβο απο το μοσχαρισιο γιατι το βαζανε στα κεφτεδακια;:roll:

chrisbd

Member
Δεν ξέρω πολλά για τον ντόρο που έγινε ....αλλά μπλέκεται το θέμα με άλογα που τα έδιναν ίσως αναβολικά για αγώνες καθώς και κάτι ποσότητες που διοχετεύτηκαν στην αγορά απο Πολωνία.......πάντως το ότι χρησιμοποίησαν αλογίσιο κρέας αντί για μοσχαρίσιο στο ΙΚΕΑ πιθανόν να μην ήταν εν γνώση τους η μπορεί και να το πήραν και ποιο φθηνό...ποιος ξέρει;;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δεν ξέρω πολλά για τον ντόρο που έγινε ....αλλά μπλέκεται το θέμα με άλογα που τα έδιναν ίσως αναβολικά για αγώνες καθώς και κάτι ποσότητες που διοχετεύτηκαν στην αγορά απο Πολωνία.......πάντως το ότι χρησιμοποίησαν αλογίσιο κρές αντί για μοσχαρίσιο στο ΙΚΕΑ πιθανόν να μην ήταν εν γνώση τους η μπορεί και να το πήραν και ποιο φθηνό...ποιος ξέρει;;
Ετσι εξηγούνται τώρα και οι παρενέργειες ατόμων που συνήθιζαν να τρώνε σουηδικά κεφτεδάκια ΙΚΕΑ ανά την υφήλιο !! :D

panpan

Member
Ετσι εξηγούνται τώρα και οι παρενέργειες ατόμων που συνήθιζαν να τρώνε σουηδικά κεφτεδάκια ΙΚΕΑ ανά την υφήλιο !! :D
χλιμίντριζαν; :haha:
Έχω φάει αρκετές φορές άλογο (ήταν το αγαπημένο φαγητό της γιαγιάς της γυναίκας μου) και δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Κι εγώ έφαγα αρκετές φορές άλογο στην Ιταλία, αλλά το θέμα είναι αν τα εν λόγω άλογα ήταν κατάλληλα προς βρώση (στεροειδή κοκ κοκ) ή όχι.
Χαμός στην Ιταλία πάντως, πολύ σασπένς με τις εκλογές!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic