underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Καλά, να σε ψάχνει εσένα κανένας στις Σπέτσες και στην Υδρα με ενα βατραχο στην πλάτη (που να τον λενε και Πουφ) και θα σου λεγα αν θα νιωθες οικτο μετά !
![haha :haha: :haha:](/community/styles/travelstories/smilies/haha.gif)
Καλά, να σε ψάχνει εσένα κανένας στις Σπέτσες και στην Υδρα με ενα βατραχο στην πλάτη (που να τον λενε και Πουφ) και θα σου λεγα αν θα νιωθες οικτο μετά !
Όχι και να συγκρίνεις το Μιχάλη με τον άλλο τον χλεχλέ!Παντως οταν βλεπεις κατι τυπους σαν το Ρακιντζη και τον αλλον το Ιταλο που ανεβασανε στο τοπικ για τη γιουροβιζιον λες: "Θε μου τι ασχημια υπαρχει στον κοσμο... Μανα γιατι μ' εκανες τοσο ομορφο!!!"
Έτσι κάνετε όλες και μετά ο κύκλος των κλαψιάρικων τραγουδιών δεν τελειώνει ποτέ.Εκεί δεν παίζει οίκτος, αλλά μόνο η λέξη "run"!
Παντως οταν βλεπεις κατι τυπους σαν το Ρακιντζη και τον αλλον το Ιταλο που ανεβασανε στο τοπικ για τη γιουροβιζιον λες: "Θε μου τι ασχημια υπαρχει στον κοσμο... Μανα γιατι μ' εκανες τοσο ομορφο!!!"
Μα ποσο αγουστοι ειστε ΠΟΣΟΌχι και να συγκρίνεις το Μιχάλη με τον άλλο τον χλεχλέ!![]()
Σε καλό σου ρε Ευαγγελία!Μα ποσο αγουστοι ειστε ΠΟΣΟ
![]()
Γιατί ρε; Εγώ χρόνια προσπαθώ να βγάλω έτσι τα φρύδια μουΣε καλό σου ρε Ευαγγελία!![]()
α0χααχαχα0χαχαχα0χαχαχα!Μα ποσο αγουστοι ειστε ΠΟΣΟ
![]()
Καλά, δεν τον λες και πιτσιρικά! Δεν θα είναι κοντά στα 30;Γιατί ρε; Εγώ χρόνια προσπαθώ να βγάλω έτσι τα φρύδια μου
(στ'αλήθεια πάντως, αν κουρευτεί και μεγαλώσει λίγο ακόμα (και βάλει και κανα 20κιλο ) θα είναι καλός !![]()
Πάντως, αυτό το τσουλούφι είναι απίστευτα προκλητικό, σου'ρχεται να αρπάξεις ένα ψαλίδι και να το ξεφορτωθείς στον ύπνο του. Δεν θα σχολιάσω τη φαβορίτα, έλεος.(στ'αλήθεια πάντως, αν κουρευτεί