varioAthens
Member
καθολου extra, αλλα διαβαζω αρκετα ξοφλημενα μπλογκς και σαιτς, το παραδεχομαι :xmas_mrgreen:τοπική ώρα?
ΥΓ. Πολύ EXTRA 3 παρακολουθείς... :xmas_smile:
καθολου extra, αλλα διαβαζω αρκετα ξοφλημενα μπλογκς και σαιτς, το παραδεχομαι :xmas_mrgreen:τοπική ώρα?
ΥΓ. Πολύ EXTRA 3 παρακολουθείς... :xmas_smile:
Eγω ειμαι ηδη στο καταφυγιο. Το καμαρι μου σημερα παιρνει βαθμους οποτε μια ενδοοικογενειακη καταστροφη θα γινει. Σταχτη και μπουρμπερη!(τι ειναι η μπουρμπερηΑ, όσο γι αυτό.... έχω κλείσει θέση και στο διαστημόπλοιο... Σε δυό ώρες πετάω για το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ... :xmas_mrgreen:
Κατεβα προς τα κατω. Λαθος δρομο πηρες! Στο Ταυγετο να πας.Εγώ πάω προς τους πρόποδες του Ολύμπου.Εκεί σίγουρα θα σωθώ.Τουλάχιστον έτσι διάβασα:-D
Τώρα είναι αργά!άσε που εκεί δεν έχω σπίτι ενώ στον Όλυμπο εκτός από σπίτι έχουμε και προμήθειες!Κατεβα προς τα κατω. Λαθος δρομο πηρες! Στο Ταυγετο να πας.
καλά εσύ μ εβαζες να πίνω γιατί έρχεται το τέλος :xmas_cheesygrin:Εγώ πάλι είμαι στις διαπραγματεύσεις με τους Νεφελίμ και είμαι κοντά σε συμφωνία να μου προσφέρουν καταφύγιο...
panpan αν φέρεις την κάβα σου μπορώ να σου εξασφαλίσω θέση
Το σωστό είναι: Στάχτη και Burberry !Σταχτη και μπουρμπερη!(τι ειναι η μπουρμπερη; )
Nα και κατι που μαθαμε σημερα. Ευχαριστω babaduma:xmas_wink: