• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εγώ πάλι είμαι στις διαπραγματεύσεις με τους Νεφελίμ και είμαι κοντά σε συμφωνία να μου προσφέρουν καταφύγιο...

panpan αν φέρεις την κάβα σου μπορώ να σου εξασφαλίσω θέση

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Α, όσο γι αυτό.... έχω κλείσει θέση και στο διαστημόπλοιο... Σε δυό ώρες πετάω για το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ... :xmas_mrgreen:
Eγω ειμαι ηδη στο καταφυγιο. Το καμαρι μου σημερα παιρνει βαθμους οποτε μια ενδοοικογενειακη καταστροφη θα γινει. Σταχτη και μπουρμπερη!(τι ειναι η μπουρμπερη;)

jimp

Member
Εγώ πάω προς τους πρόποδες του Ολύμπου.Εκεί σίγουρα θα σωθώ.Τουλάχιστον έτσι διάβασα:-D

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εγώ πάω προς τους πρόποδες του Ολύμπου.Εκεί σίγουρα θα σωθώ.Τουλάχιστον έτσι διάβασα:-D
Κατεβα προς τα κατω. Λαθος δρομο πηρες! Στο Ταυγετο να πας.

jimp

Member
Κατεβα προς τα κατω. Λαθος δρομο πηρες! Στο Ταυγετο να πας.
Τώρα είναι αργά!άσε που εκεί δεν έχω σπίτι ενώ στον Όλυμπο εκτός από σπίτι έχουμε και προμήθειες!

Αλλά όντως είχα διαβάσει για Όλυμπο.

panpan

Member
Εγώ πάλι είμαι στις διαπραγματεύσεις με τους Νεφελίμ και είμαι κοντά σε συμφωνία να μου προσφέρουν καταφύγιο...

panpan αν φέρεις την κάβα σου μπορώ να σου εξασφαλίσω θέση
καλά εσύ μ εβαζες να πίνω γιατί έρχεται το τέλος :xmas_cheesygrin:
Θα πάω γι ανανέωση. :xmas_lol:

Ps Εχω και την μάνα μου εδώ που να μου υπενθυμιζει οτι πινω πολύ.Ακου πράματα. Ποιος; Εγω;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Last edited by a moderator:

chrisbd

Member
Αυτό το τέλος μπορεί να μην ήρθε αλλά εμείς στην Ελλάδα έχουμε χε@@εί στο τέλος...τέλος για ακίνητα, τέλος για αυτοκίνητα, τέλος για δήμο, ειδικό τέλος και και....το τέλος των Μάγια, αφου δεν μας στοιχίζει, το μασάμε και φτύνουμε και τα κουκούτσια....

Ωραίοι όμως κάποιοι Γάλλοι σε ένα χωριό στα Πυρηναία, Bucarach νομίζω το λένε...Αυτό θα ήταν το μόνο που θα επιβίωνε ντεμέκ και έτσι απο 300 κάτοικοι γίναν χθες βράδυ 3000 ....με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως ...κάπου 1500 ευρώ η βραδιά.....αφού βλάκες υπάρχουν γιατί σου λένε να μη βγάλουμε και κανα φράγκο...:xmas_mrgreen:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σχεδον σε ολες τις εταιριες του Παρισιου χθες εγιναν αποχαιρετιστηρια παρτυ για το τελος του κοσμου. Τα Γαλακια στη λουφα απο τη δουλεια ειναι μανουλες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills