battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Break σοκολάτα γάλακτος με σταφίδες, αμύγδαλα και φουντούκια. Αυτό.
Θυμάσαι σε ένα τόπικ παλιά που σου'λεγα πόσα μπαράκια άνοιξαν την τελευταία τριετία στις Σέρρες; Ο κακός χαμός γίνεται σ'όλα.Όλα είναι καλά λοιπόν.
Δεν έχουμε ανεργία,ούτε φτώχεια,ούτε ανέχεια,ούτε σφραγισμένες επιχειρήσεις.
Ολά αυτά τα φαντάζομαι επειδή έχω καιρό να βγω έξω.
Πάει σύννεφο.......
Mα τα Σερρας παντα ειχαν πολυ κινηση απο νεολαια αλλα και απο μεγαλυτερους.Θυμάσαι σε ένα τόπικ παλιά που σου'λεγα πόσα μπαράκια άνοιξαν την τελευταία τριετία στις Σέρρες; Ο κακός χαμός γίνεται σ'όλα.
Αλλά από μόνο του αυτό δε λέει τίποτα, καφές-ποτά είναι πάμφθηνα, οι γονείς δε βγαίνουν για να βγαίνουν τα παιδιά, η πραγματική ανεργία κοντεύει να φτάσει 50% κοκ κοκ. Από πότε έγινε κριτήριο ευζωίας μιας κοινωνίας το πόσοι άνθρωποι δίνουν 2 ευρώ για καφέ;
Είχαμε, αλλά όχι τόσο πανικό (τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια).Mα τα Σερρας παντα ειχαν πολυ κινηση απο νεολαια αλλα και απο μεγαλυτερους.
Η μητερα μου ηταν απο εκει και το δρομο με τα μπαρακια, πανω απο το δημαρχειο και την πλατεια τον ελεγε ''ο δρομος της ακολασιας''Είχαμε, αλλά όχι τόσο πανικό (τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια).
Οδός αμαρτίας Όλοι τον λέγαν έτσι τότε! Τώρα έκλεισαν όλα εκεί, μεταφέρθηκαν πιο κέντρο τα μπαράκια.Η μητερα μου ηταν απο εκει και το δρομο με τα μπαρακια, πανω απο το δημαρχειο και την πλατεια τον ελεγε ''ο δρομος της ακολασιας''
North66 said:Τα blogs και τα forums έχουν πάρει φωτιά απ' την πρωτοφανή γκάφα της AZ να επιτρέψει το κλείσιμο εισιτηρίων με εκπτωτικό κουπόνι αξίας 25000? (€240) με αποτέλεσμα να κλειστούν χιλιάδες δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν εισιτήρια και μετά να τα ακυρώσει μαζικά.
[URL="Link:και τα σκυλακια που πινουν balsamico di Modena γινονται μαυρα συμφωνα με αξιοπιστα blogs.
καμμια επισημη ανακοινωση. ενα bug στην ιαπωνικη εκδοση του σαιτ που ακομα ελεγχεται η προελευση του. αποκατασταθηκε αμεσα.