manelaki
Member
Mαλλον τα λεει ειρωνικα ολα αυτα τα "χαλια"Πωπω Ευαγγελία όντως δε σ'αρέσει το φαγητό στην Πόλη;;; (τα σιροπιαστά γλυκά ούτε εμένα, αλλά το φαγητό;;
Mαλλον τα λεει ειρωνικα ολα αυτα τα "χαλια"Πωπω Ευαγγελία όντως δε σ'αρέσει το φαγητό στην Πόλη;;; (τα σιροπιαστά γλυκά ούτε εμένα, αλλά το φαγητό;;
Είπα κι εγώ! Γιατί σαν να πήρε το μάτι μου και νωρίτερα ένα σχόλιο παρόμοιο..Εσύ πώς πέρασες στο βόρρα;Mαλλον τα λεει ειρωνικα ολα αυτα τα "χαλια"
Η ομάδα του βασιλιά , του ΠΑΣΟΚ και της αστυνομίας λογικό να το παίρνει στα χαρτιά.
Πανεμορφα!!! Και η Θεσσαλονικη και τα Γιαννενα μου αρεσαν πολυ αλλα φαγαμε πολυυυυυ! Τωρα για μια βδομαδα θα τρωω μονο σαλατες... αποτοξινωση!Είπα κι εγώ! Γιατί σαν να πήρε το μάτι μου και νωρίτερα ένα σχόλιο παρόμοιο..Εσύ πώς πέρασες στο βόρρα;
Κάνε αποτοξίνωση από μεθαύριο, φτιάξε αυτό αφού το χεις.. Μόλις δοκιμάζω το δικό μου και είναι θεϊκόΠανεμορφα!!! Και η Θεσσαλονικη και τα Γιαννενα μου αρεσαν πολυ αλλα φαγαμε πολυυυυυ! Τωρα για μια βδομαδα θα τρωω μονο σαλατες... αποτοξινωση!
:roll::roll::roll::roll::roll: με μπερδευεις.
Μαλλον αναφερεσε στην Κοντοσταυλος με τον αντρα τον ΚοντακαυλοςΤο θυμαστε το κοριτσι;;; Με τον δονητη πριν καμια βδομαδα;;; Ε ολα για την δημοσιοτητα τελικα ....
Στη δίνη ροζ σκανδάλου η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Tulisa - Σκάνδαλα - Celebrities | Cosmo.gr
Εισαι ΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Μονο αυτο εχω να πω...Κάνε αποτοξίνωση από μεθαύριο, φτιάξε αυτό αφού το χεις.. Μόλις δοκιμάζω το δικό μου και είναι θεϊκό
lillyella: In the Kitchen: Glazed Lemon Cheesecake