orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Κουλα δημοσιοϋπαλληλικι σημερα;;;
Καλό μου σε συμπαθώ αλλά εδώ μου τα χαλάς...το όνομα μου είναι Κυριακή όσο και αν ένας κακός άνθρωπος στο forum κάνει προπαγάνδα να με ξαναβαφτίσει... οπότε αν θες να τα έχουμε καλά παρακαλώ να προσφωνούμαι κανονικά...αλλιώς δεν έχει beer festival....Κουλα δημοσιοϋπαλληλικι σημερα;;;
Αχ ούτε αυτό μου αρέσει (ναι είμαι λίγο δύστροπη το ξέρω...), βρε μια χαρά όνομα έχω αν δε σου αρέσει λέγε με Nedelja σκέτο...εξάλλου και οι 2 αγαπάμε Σέρβους και Σέρβες...Sandy απο εδω και στο εξης λοιπον(εκ του Sunday) ..
Το beer festival ειναι κανονισμενο απο τωρα,μη μου τα χαλας ... θα του ζητησεις αδεια για που;;
Αν δεν υπάρχει παρόμοιο κατάλληλο θέμα για να συμπληρώσεις την ερώτησή σου, τότε ναι, ακριβώς εκεί.Λίγη βοήθεια!!
Έχω πολύ καιρό που έγραψα θέμα στο φόρουμ και χρειάζομαι τα φώτα σας. Θέλω να ζητήσω εντυπώσεις για ένα ξενοδοχείο στη ΝΥ, πού το βάζω; Ανοίγω θέμα στις πληροφορίες στη ΒΑ ή κάπου αλλού;
Αν δεν υπάρχει παρόμοιο κατάλληλο θέμα για να συμπληρώσεις την ερώτησή σου, τότε ναι, ακριβώς εκεί.
Απλώς, αποφάσισα να αλλάξω ξενοδοχείο. Δεν μου φαινόταν καλό έτσι κι αλλιώς. Τώρα χαλβαδιάζω το Park Central. Ελπίζω να μην είναι μεγάλη απογοήτευση...Αν πάλι ψάχνεις όλα τα παρόμοια θέματα είμαι σίγουρη ότι η anny μπορεί να στα βρει σ ένα λεπτό
........Αν πάλι ψάχνεις όλα τα παρόμοια θέματα είμαι σίγουρη ότι η anny μπορεί να στα βρει σ ένα λεπτό