D
Delmem9770
Guest
Last edited by a moderator:
για πες...τέλεια δεν είναι η διαφήμηση;;;[URL="Kardia Mou Vazo Ampares - Sarantis Saleas / New Song hd hq 2012 - YouTube[/URL]
και εγώ σε σένα το πρώτο και το τρίτο έχω επιχειρήσει...θα υιοθετήσω και τα υπόλοιπα (εκτός απ το 5ο... δεν με βλέπω καλά...τον δικό μου ένα ποτηρι κρασί τον παρακαλάς να πιει)Να σου προτείνω κάποιες μεθόδους που κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει:
1. Αρχίζεις και μιλάς συνέχεια για ένα μέρος μέχρι αηδίας...
2. Βάζεις να δουν ντοκιμαντερ με το εν λόγω μέρος και αφήνεις δήθεν τυχαία περιοδικά με ανάλογο αφιέρωμα δεξιά και αριστερά...Αν βρεις και ταινία που να έχει γυριστεί εκεί ακόμα καλύτερα....
3. Αν το αντέχει η τσέπη σου κάνεις δώρο τα αεροπορικά οπότε φέρνεις τον άλλο προ τετελεσμένου γεγονότος...
4. Δεν πας ταξίδι ποτέ με μεγάλη παρέα γιατί δύσκολα θα αποφασίσετε το που θα πάτε, δεν θα έχετε όλοι την ίδια όρεξη και πιθανόν τα ίδια χρήματα. Οι μεγάλες παρέες καταλήγουν όντως στις Κυκλάδες.
5. Μια τελευταία μέθοδος που έβαλα σε εφαρμογή μόλις χτες είναι να κάνεις τους άλλους τύφλα και μετά να τους πεις να κλείσετε εισιτήρια για κάπου ή να υποσχεθούν οτι θα πάτε (αν πίνουν όμως πολύ σαν τη δική μου παρέα θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω....)
Και κάτι άσχετο: Panpan υποκλίνομαι....
Η διαφήμιση με έχει κάνει να χαμογελάω όλο το ΣΚ Ελπίζω να μη βγει πάλι καμιά Ταχιάου να τους κράξει για μιζέρια, όπως τον "ομορφάντρα"...για πες...τέλεια δεν είναι η διαφήμηση;;;
καταπληκτικός ο τύπος, πραγματικός ηθοποιός!!
καλή και η αγαπούλα και η λυστία, αλλά τις ξεπέρασε!
Κίτσο.... είσαι τσεκ μασίν!!