mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
η εχω παραισθησεις η στον αποπανω οροφο ειναι ενας παππας και ψελνει
Μήπως απλά βλέπουν τους "χαιρετισμούς" στην TV?η εχω παραισθησεις η στον αποπανω οροφο ειναι ενας παππας και ψελνει
... ή στον πάνω όροφο έχουν αναμένει την TV ... αλλά πως ξέρεις ότι είναι παπάς και όχι λαϊκός;η εχω παραισθησεις η στον αποπανω οροφο ειναι ενας παππας και ψελνει
αααα....αυτο δεν ειναι καθε παρασκευη μεχρι πασχα;;;; καταλαβα, καθε παρασκευη θα με ψελνουνΜήπως απλά βλέπουν τους "χαιρετισμούς" στην TV?
Το ξέρεις ότι η Ryanair έχει υποχρέωση να σε στείλει δωρεάν με άλλη εταιρία, εφόσον ακυρώνει λιγότερο από 14 μέρες πριν την πτήση?Ακυρώθηκε η πτήση και δεν έχει άλλη βολική για μένα μέσα στο Μάρτιο.Ωραία πράγματα. Μην τα δει ο τάβερ Τέλος πάντων η ryan ενέχει πάντα και τέτοιους κινδύνους
αυτοι που ψελνουν οι λαικοι, βλεπε πατερας μου, βαζουν τεχνη, νομιζουν οτι τραγουδουν στην οπερα αρχιζουν τα περιτεχνα, ο παπας κανει 2 μμμμ βαριεστημενα και τελειωνει. ... αλλά πως ξέρεις ότι είναι παπάς και όχι λαϊκός;
Σοβαρά; Όχι δεν το γνώριζα. Με άλλη low cost εννοείς ή γενικώς με οποιαδήποτε άλλη τις ίδιες ημερομηνίες;Το ξέρεις ότι η Ryanair έχει υποχρέωση να σε στείλει δωρεάν με άλλη εταιρία, εφόσον ακυρώνει λιγότερο από 14 μέρες πριν την πτήση?
(Φυσικά αν δεν το ζητήσεις, κάνουν τους Κινέζους...)
Γμτ την ατυχια.Δυστυχως συμβαινει παντου,οχι μονο στην ραυαν καιΑκυρώθηκε η πτήση και δεν έχει άλλη βολική για μένα μέσα στο Μάρτιο.Ωραία πράγματα. Μην τα δει ο τάβερ Τέλος πάντων η ryan ενέχει πάντα και τέτοιους κινδύνους
1)Ηταν μονο ο πεθερος μουΆρα panpan το ηθικό δίδαγμα είναι οτι όταν θέλουμε να ξεφορτωθούμε τα πεθερικά μας δεν επιλέγουμε ποτέ Swiss...