ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Δηλαδή εσένα σου ανοίγει ;Έχει πλάκα! μα πού τα ανακαλύπτεις διαρκώς?
Τι άλλο έχει ανακαλύψει δηλαδή ; Διαρκώς ;
Δηλαδή εσένα σου ανοίγει ;Έχει πλάκα! μα πού τα ανακαλύπτεις διαρκώς?
το flash σου θα φταίει...Δεν ανοίγει
αν είχες κινητό σοβαρό σαν το δικό μου και όχι σαπιο μηλο θα σου ανοιγε το λινκ. λυπάμαι που εβαλα λινκ για σοβαρα κινητα μόνο. την απλή έκδοση του σαιτ για υποδεεστερα δεν μπορω να τη βρω.Δηλαδή εσένα σου ανοίγει ;
Τι άλλο έχει ανακαλύψει δηλαδή ; Διαρκώς ;
Η αλήθεια είναι ότι το αμάξι είναι στο συνεργείο απο προχθέςτο flash σου θα φταίει...
Το σάπιο μήλο είναι απόχρωση σε κραγιόν αγαπητέ ....αν είχες κινητό σοβαρό σαν το δικό μου και όχι σαπιο μηλο θα σου ανοιγε το λινκ. λυπάμαι που εβαλα λινκ για σοβαρα κινητα μόνο. την απλή έκδοση του σαιτ για υποδεεστερα δεν μπορω να τη βρω.
Έχεις δίκιο !!!Αυτή η απόχρωση φοριέται πολύ φέτος στα Βαλκάνια και στη Μ. Ανατολή
Αχ και την περίμενα κάποια τέτοια απάντηση όταν το έγραφα....Η αλήθεια είναι ότι το αμάξι είναι στο συνεργείο απο προχθές
Θα περάσετε τέλεια είμαι σίγουρη...φοβερός λαός οι Σέρβοι και πολύ ζωντανό το Βελιγραδάκι...δεν ξέρω τι έχετε κανονίσει αλλά μπορώ αν θες να σου στείλω και κανένα πμ με ινφο
Στείλε, στείλε κι από δω τίποτα! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!Ωωωωω στείλε στείλε !!! Ευχαριστώ πολύ