fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι πίνετε και δε μας δίνετε;
Χαχαχα τα εξής:Τι εννοείς ;
Είχα ρωτήσει για Λίβανο στις γιορτές, γκαντεμιά!Ποιος ήταν που ρώταγε πληροφορίες για ταξίδι μέση Ανατολή και είχα "κινδυνολογισει " λέγοντας του να το ξανά σκεφτεί γιατι όπως παει εκει κάτω το πράγμα θα έχουμε γενικευμένη σύρραξη και εμπλοκή όλων σχεδίων των κρατών . Ούτε μαντης δυστυχώς !!
ληγμένη grappa...Τι πίνετε και δε μας δίνετε;
κι εσύ τέκνον Βρούτε...???Κορίτσια προτιμώ το πουλάκι τσιου
Δε χάνεις και τίποτα , πίστεψε μεΕίχα ρωτήσει για Λίβανο στις γιορτές, γκαντεμιά!
Και γιατι δεν πας και εσυ μαζι τους; Να τραβας και κανενα βιντεο;Χαχαχα τα εξής:
και πριν το τσάι (για να βλέπω την αγωνία και τη λαχτάρα του να το πιει)
και κατα τη διαρκεια (για να βλεπω την ευχαριστηση που θα βιωνει σε καθε γουλιά τσαγιού που θα κατεβάζει)
και μετά (για να έχω μια ολοκληρωμένη αποψη, επέδρασε το τσάι;; έμεινε συνολικά ευχαριστημένος από αυτό;
Τωρα στάξτε του και καμια σταγονα αλκοολ μεσα στο τσάι για να μην πάθει τίποτα το στομαχι του.....δε ξέρω, έχει πιει ποτέ του τσάι άραγε;;;
Σού'χουν κάνει τίποτα τα παιδιά και τα καταριέσαι; Τους φτάνει ο ένας, να είναι στη μητρόπολη του κόσμου και ν' ακούνε στέρεο για την ... "αιώνια";Και γιατι δεν πας και εσυ μαζι τους; Να τραβας και κανενα βιντεο;
και στην ψωροκώσταινα πως επιβιώνει...???Δεν πατάει το πόδι της σε εδάφη μη ιταλικά......
Υποχρεώσεις, υποχρεώσεις...!!! Ασε που δε με κάλεσαν κιόλας.........Και γιατι δεν πας και εσυ μαζι τους; Να τραβας και κανενα βιντεο;
Καλά το πας εσύ....Αλλά άσε τώρα με την Τουλούζη απιστώ...ξανά....Δεν πατάει το πόδι της σε εδάφη μη ιταλικά......
Τοποθετούμαι....με πολλή προσπάθεια επιβιώνω στην Ελλαδίτσα μας...Βασικά δε ξέρω, αν ήμουν στους Παξούς μπορεί και να γούσταρα, οπότε με το ζόρι επιβιώνω στην Αθήνα, να είμαι πιο σωστή....Με προσπάθεια και κάνοντας όνειρα....Αλλοτε το όνειρο είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, αλλοτε πιο μακριά αλλά μου αρέσει να βρίσκω τοίχους μόνο κ μόνο για να τους σπάω....Αυτά....συγκινήθηκα πάλι......και στην ψωροκώσταινα πως επιβιώνει...???
Ιταλίτσα τοποθετήσου...