The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Έχουν φαγωθεί όλοι με τις τόπλες της Κέιτ Μίντλετον....

Σιγά ρε παιδιά δηλαδή οι πριγκήπισες οι βασίλισσες και οι δούκισσες δεν έχουν #^*&@@ω....... τι έγινε δηλαδή ......εδώ εμείς κοτζάμ θεά και τα είχε βγάλει όλα έξω και την θαυμάζουν ακόμα και τώρα :D....για την Αφροδίτη λέω....

Πολύ πουριτανισμός.......εεε αμάν πια.....οι καιροί αλλάζουν .....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πρωι , πρωι αρχισες την προπαγανδα???
Iphone 4 ever !!! Εσεις θα ερχεστε ΠΑΝΤΑ δευτεροι και καταϊδρωμενοι.
Οσο για την 4,8 inch screen , οσοι εχουν γκαβωμαρα ( λογω ηλικιας) θα προτιμησουν το Sam-σουνγκ .
Αυτοι που ξερουν προτιμουν το Μηλο. Γιατι οπως και να το κανουμε τα μηλα ειναι πιο ωραια (βλ.Μεγαλο Μηλο , μηλοπιτα )
Αντε καλημερα κυριε Samion , εσυ και το Sam-sung σου ( ειμαι σιγουρη οτι το διαλεξες λογω ονοματος :haha:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αυτοι που ξερουν προτιμουν το Μηλο. Γιατι οπως και να το κανουμε τα μηλα ειναι πιο ωραια (βλ.Μεγαλο Μηλο , μηλοπιτα )
Αντε καλημερα κυριε Samion , εσυ και το Sam-sung σου ( ειμαι σιγουρη οτι το διαλεξες λογω ονοματος :haha:)
buon giorno...
εγω παντως δε λεω καλημερα κολλημενος με το κινητο στο φορτιστη του..ως γνωστον εκαστο σαπιόμηλο περαν της ωρας θελει το φορτιστη του....

XRISTOS71

Member
Πρωι , πρωι αρχισες την προπαγανδα???
Iphone 4 ever !!! Εσεις θα ερχεστε ΠΑΝΤΑ δευτεροι και καταϊδρωμενοι.
Οσο για την 4,8 inch screen , οσοι εχουν γκαβωμαρα ( λογω ηλικιας) θα προτιμησουν το Sam-σουνγκ .
δεν λέω καλό το μήλο ! αλλά αν απαντούσες και στα sms που σου στέλνουμε θα ήταν καλύτερο :D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640