piccolo_mondo
Member
Αμεεεεε!! Σε μια εβδομαδα ομως! Χιχιχι!XRISTOS71 said:να κεράσω ???
Αμεεεεε!! Σε μια εβδομαδα ομως! Χιχιχι!XRISTOS71 said:να κεράσω ???
ρε ψαράκι τι κάνεις εσύ ξύπνιο τέτοια ώρα; δε νομίζω να φταίει το Ρούμι...το βράδυ θα το γυρίσουμε σε κανά τσίπουρο..;;;αυτο ταιριαζει καλυτερα για καλημερα απο την κυψελη
Ένα ντακιρι ροδάκινο ! Και μια γαβαθα ξηροκαρπια
Αλκοολικούς για λίγα ξηροκάρπια?πρωί πρωί !!!! θα μας περάσουν για αλκοολικούς
9 ξυπνησα παρακαλω...Δε φταει η Ρουμι! χαλασα ξυπναω 9.30 εδω και μερες...προτιμω κατι με ψαρομεζεδες, ιδιως μυδια και προς νοτια προαστεια αφου εχει ακομα καλο καιρο αυτα!!!ρε ψαράκι τι κάνεις εσύ ξύπνιο τέτοια ώρα; δε νομίζω να φταίει το Ρούμι...το βράδυ θα το γυρίσουμε σε κανά τσίπουρο..;;;
μα έλα ντε αυτό σκέφτηκα κι εγώ...Αλκοολικούς για λίγα ξηροκάρπια?
Deal...για τον καλό καιρό βέβαια διατήρώ επιφυλάξεις...9 ξυπνησα παρακαλω...Δε φταει η Ρουμι! χαλασα ξυπναω 9.30 εδω και μερες...προτιμω κατι με ψαρομεζεδες, ιδιως μυδια και προς νοτια προαστεια αφου εχει ακομα καλο καιρο αυτα!!!
Σε σουρώνουν τα ξηροκάρπια ??Αλκοολικούς για λίγα ξηροκάρπια?
από το ντάκιρι ροδάκινο περισσότερο....Σε σουρώνουν τα ξηροκάρπια ??
O : - - ATHENS-CENTRE : (meteo.gr)Deal...για τον καλό καιρό βέβαια διατήρώ επιφυλάξεις...
Ρε συ παραλίγο να πάθω κατάθλιψη πρωί πρωίαυτο ταιριαζει καλυτερα για καλημερα απο την κυψελη
vZLhA5X23Z8[/media] Shelly in Athens - Fokionos Negri Street - YouTube
Δε μιλάμε για αφίξεις (οποιουδήποτε είδους) σε ένα ταξιδιωτικό forum. Μόνο για αναχωρήσεις. Βρες άλλη λέξη...Αυριο θα εχουμε 2 αφιξεις :love1: