The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ε τοτε τωρα ειναι η ωρα να βγουν στους δρομους και να απαιτησουν να τα παρουν ΜΟΝΟ αυτοι κ οχι οι εφοπλιστες. Δωρεαν παιδεια κ υγεια για ολους ειναι ουτοπιες που μονο στην Pyongyang εφαρμοζονται πλεον..να πληρωσουν επιτελους οι εχοντες! ΟΛΑ ομως! τπτ δωρεαν σε αυτους!
μακαρι να τα πιστευεις οσα λες...

paefstra

Member
Ε τοτε τωρα ειναι η ωρα να βγουν στους δρομους και να απαιτησουν να τα παρουν ΜΟΝΟ αυτοι κ οχι οι εφοπλιστες. Δωρεαν παιδεια κ υγεια για ολους ειναι ουτοπιες που μονο στην Pyongyang εφαρμοζονται πλεον..να πληρωσουν επιτελους οι εχοντες! ΟΛΑ ομως! τπτ δωρεαν σε αυτους!
Πάντως με τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση οι εφοπλιστές και τα παιδιά τους δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Αν υπάρχει κάποιος που την επιλέγει, θα ήμουν περίεργη να το μάθω και θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση με τη θετική έννοια.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
paefstra said:
Πάντως με τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση οι εφοπλιστές και τα παιδιά τους δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Αν υπάρχει κάποιος που την επιλέγει, θα ήμουν περίεργη να το μάθω και θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση με τη θετική έννοια.
Νομιζεις..η πρωτη μου "αγαπη" στο δημοσιο δημοτικο, κορη εφοπλιστη ηταν. Ακομα ειναι δηλ...

paefstra

Member
Νομιζεις..η πρωτη μου "αγαπη" στο δημοσιο δημοτικο, κορη εφοπλιστη ηταν. Ακομα ειναι δηλ...
Φωτεινή εξαίρεση, ήσουν πολύ τυχερός (εύχομαι το "ακόμα είναι..." να σημαίνει μεγάλη "αγάπη"..., όχι μόνο κόρη εφοπλιστή :))

XRISTOS71

Member
Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
ακόμα στο λιώσιμο είσαι ????:bleh:

Να πάτε να δείτε αυτό

[URL="
3: Europe's Most Wanted Trailer 2012 - Official [HD] - YouTube[/URL]

εχει και ταξιδιωτικό ενδιαφέρον ;)
Το ειδαμε ηδη! Πλεον τετοια φιλμογραφια παρακολουθουμε! ;)
(και οταν τα παιδια πανε για υπνο, λιωνουμε την Del Rey :haha:)

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.391