The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Σ ευχαριστουμε Renata . Ηρθε πανω στην ωρα...

phoenix

Member
Πολύ καλό! Πρέπει να το διαβάζουμε κάθε πρωί που ξυπνάμε για να αντιμετωπίσουμε τη μέρα και κάθε βράδυ πριν ξαπλώσουμε για να δούμε σε πόσα πράγματα από αυτά τα καταφέραμε.

Last edited by a moderator:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Θυμάστε τη Νανά Καραγιάννη για την οποία λέγαν πως επασχε από νευρική ανορεξία;
Αν αντέχετε δείτε αυτό : tromaktiko: Νανά Καραγιάννη: Σοκάρουν οι φωτογραφίες απο τις φετινές διακοπές στην Αρτέμιδα!
Την έχω ξαναδει..δεν μπορώ να το πιστέψω:(

[media=youtube]VjOGnfde3PE[/media] ...! Τα Gran Canaria είναι απλά μια μετριότητα..

Last edited by a moderator:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Επίσης δηλώνω ότι όποιος μου ξαναπει ότι φαντάζεται τα Κανάρια νησιά ως εξωτικό/τροπικό/μαγευτικό/παραδεισένιο προορισμό θα φάει βρίσιμο! Τα Gran Canaria είναι απλά μια μετριότητα..
Καλά βρε κι εσύ, αυτούς που φαντάζονται άκουσες ή αυτούς που πήγαν και είδαν?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλά βρε κι εσύ, αυτούς που φαντάζονται άκουσες ή αυτούς που πήγαν και είδαν?

Όχι όχι, αλλιώς το εννοούσα:) Προσωπικά πριν πάω ήξερα τι να περιμένω οπότε δεν απογοητεύτηκα, απλά επιβεβαιώθηκα! Το λέω για τα άτομα που ακούω γύρω μου να λένε πράγματα τύπου "ααα, Κανάρια νησιά, τι τέλεια που πρέπει να έιναι" κλπ κλπ! Κι έχω αρχίσει να βαριέμαι να εξηγώ ότι δεν είναι έτσι:D

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η νέα τάση στον Αμερικάνικο τύπο είναι οι στήλες με ευφάνταστες, αληθοφανείς "ειδήσεις" σαν κι αυτή. Δεν ισχύει, αλλά θα είχε πλάκα αν ίσχυε.

If only Samsung paid Apple their $1bn fine through 30 trucks of 5 cent coins - Neowin

Αντίστοιχες στήλες "φυτρώνουν" σαν τα μανιτάρια στα αμερικάνικα μέσα, με πιο γνωστή το "Borowitz report" στο New Yorker που, ομολογώ, το διαβάζω τακτικότατα...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Congratulations on successfully completing your application to become a Sochi 2014 Volunteer!

;)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Congratulations on successfully completing your application to become a Sochi 2014 Volunteer!

;)
Σου δίνουν συγχαρητήρια που κατάφερες επιτυχώς να συμπληρώσεις μια αίτηση? Μια αίτηση είναι, πως μπορεί κανείς να ΜΗΝ τη συμπληρώσει επιτυχώς?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Σου δίνουν συγχαρητήρια που κατάφερες επιτυχώς να συμπληρώσεις μια αίτηση? Μια αίτηση είναι, πως μπορεί κανείς να ΜΗΝ τη συμπληρώσει επιτυχώς?
XAXAAA ελα μην το αποπαιρνεις το παιδι !!! Κακε ανθρωπε !!!!!!!!!!
τι ειναι το Sochi ? Κατι σε γιαπωνεζικο γκατζετακι μου κανει:bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.392
Νεότερο μέλος