Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
εχει τουλαχιστον 4 εστιατορια. απο τοπικα ως Fridays.mfish said:πολλλες ωρες στο μπορισπολ χωρις τιποτα να φας...
εχει τουλαχιστον 4 εστιατορια. απο τοπικα ως Fridays.mfish said:πολλλες ωρες στο μπορισπολ χωρις τιποτα να φας...
Ησουν στη Μοσχα χθες jimp?Η Ευαγγελια που χαθηκε βρε παιδια?
Εβλεπα χθες και κατι τρελες στη μοσχα να τρεχουν με κατι τακουναρες και αναρωτιεμαι...
Mα γιατι στην Αμερικη να εχουν αυτοματα αυτοκινητα:killme:Ναι ημουν μοσχα μεσω του δελτιου ειδησεων!
Που να παω μοσχα.Εδω εχω παρακαλαω τοσες μερες για νεα υορκη με 335 ευρω και δεν ερχεται κανενας.
Ολοι με την εφορια τα βαζουν.Οχι και αδικα...
Και εβλεπα και λεω που να ειναι αυτη η ψυχη.Και τσουπ,εμφανιστηκες!
Συνεχισε τωρα να μη μιλας να δω και γω the walking dead(μια σειρα ετσι για να περναει η ωρα ευχαριστα,στο λιωσιμο του καλοκαιριου!!).
??????Mα γιατι στην Αμερικη να εχουν αυτοματα αυτοκινητα:killme:
Προς το παρον δε παω Αστραλια , οταν βρεθει γαμπρος , με δει και συμφωνησει να με παρει, θα παω??????
Εχω καει πολυ αυτες τις μερες και μαλλον δεν εχω πιασει τι θες να πεις...
Και δεν εχουν μονο στην αμερικη.
Ας πουμε αυστραλια,οι περισσοτεροι αυτοματα οδηγουν.Τα οποια ειναι ακριβοτερα απο αυτα μετις ταχυτητες.
Απλα αυτο το τελευταιο,ετσι ενημερωτικα.
Μπορεις να πεταχτεις μεχρι εκει.Ποτε δεν ξερεις!
Ειδικα εδω επεσες μεσα...............Μην εμφανιστεις μπροστα τυ με τιποτα τακουναρες και μινι φορεματα και τα σχετικα...Εκει τις θελουν σεμνες τις γυναικες...
Λεμε τωρα...
Τουλαχιστον αξιζε?ειμαι λιωμα,απο κουραση.