• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Αυτό που στο λέει είναι το ένστικτο..βάλε πετσέτες κοκ τριγύρω. (κ.ο.κ., μη βάλεις κοκ, δε θα είναι αποδοτικό)
τελικα εβγαλα ενα παγο σε μεγε8ος τσιμεντολιθου και γλιτωσα τη πισινα .....αυτη τη στιγμη αργοπεθαινει στο νεροχυτη

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

Last edited by a moderator:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ρε παιδιά υπάρχει άνθρωπος που την παλέυει τον Ιούλιο σε αυτή την πόλη; Μακράν ο χειρότερος μου μήνας κάθε καλοκαίρι...:mad:

@XRISTOS71...καλά βρε που το θυμήθηκες...ένα καλοκαίρι το έπαιζε συνέχεια το 45 μοίρες...τότε που ξενυχτούσαμε κάθε βράδυ...χωρίς λεφτά αλλά χωρίς έγνοιες...:D

XRISTOS71

Member
Ρε παιδιά υπάρχει άνθρωπος που την παλέυει τον Ιούλιο σε αυτή την πόλη; Μακράν ο χειρότερος μου μήνας κάθε καλοκαίρι...:mad:

@XRISTOS71...καλά βρε που το θυμήθηκες...ένα καλοκαίρι το έπαιζε συνέχεια το 45 μοίρες...τότε που ξενυχτούσαμε κάθε βράδυ...χωρίς λεφτά αλλά χωρίς έγνοιες...:D
To έβαλα για να μας πεί όποιος γνωρίζει τoν τύπο του αεροπλάνου της ΟΑ που κάνει προσγείωση στο ξεκίνημα του video
( τι ταξιδιωτικό φόρουμ είμαστε ):haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Έχεις φάει πετρια αγόρι μου δεν εξηγείται
Σήμερα τρώω πολυ ξύλο στη δουλεια ....
Άντε να φύγουμε για διακοπές λέμε !!:cool:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Κρίμα σε αυτό δε μπορώ να βοηθήσω και ο Monsieur Traveller δε μπαίνει στο off-topic...:haha:
Το βιντεάκι όμως αυτό που θύμησε ένα άλλο που θα ήταν χρήσιμο σε κάποιους στο forum αλλά τώρα είναι αργά...η ιδέα άργησε μια μέρα ίσως και περισσότερο...:haha::bleh:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Κρίμα σε αυτό δε μπορώ να βοηθήσω και ο Monsieur Traveller δε μπαίνει στο off-topic...:haha:
Το βιντεάκι όμως αυτό που θύμησε ένα άλλο που θα ήταν χρήσιμο σε κάποιους στο forum αλλά τώρα είναι αργά...η ιδέα άργησε μια μέρα ίσως και περισσότερο...:haha::bleh:

[url="
with me gia na tin breis - YouTube[/url]
παλι προλαβες...μολις ετοιμαζομουν να βαλω το ιδιο βιντεακι :haha:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
χρειαζομαι αλκοολ , πρεπει να οργανωθουμε
πες μέρος και ώρα....σου χαλάω εγώ χατίρι...;;;:haha:

Αυτό μας έλειπε να πίνουμε και για άλλους...εδώ καλά καλά δε μας φτάνει όταν πίνουμε για μας...:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος