tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Απ΄τη Βουλη γιατι δεν περνας ποτε;αυτα ειναι, μια φορα αποφασισα να παω στο χωριο μου και πηρε φωτια......
Απ΄τη Βουλη γιατι δεν περνας ποτε;αυτα ειναι, μια φορα αποφασισα να παω στο χωριο μου και πηρε φωτια......
περασα απεξω προχθες αλλα τπτ....Απ΄τη Βουλη γιατι δεν περνας ποτε;
Εσύ αν ήσουν επίδοξος εμπρηστής και άκουγες στο δελτίο καιρού "αύριο θα έχει πολλά μποφορ και είναι αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς" τι θα έκανες; Πολλοί περιβαλλοντολόγοι διαφωνούν με την ανακοίνωση της συγκεκριμένης πληροφορίας, και δίκαια κατά τη γνώμη μου.Τί είναι αυτό το κακό κάθε καλοκαίρι με το που σηκώνεται άνεμος να καίγεται η Ελλάδα!
Πιστευεις οτι ο "επιδοξος εμπρηστης"(αληθεια βγαινει κ σε επαγγελμα αυτο) περιμενει να ακουσει δελτιο καιρου για να κανει την βρωμια του;;Εσύ αν ήσουν επίδοξος εμπρηστής και άκουγες στο δελτίο καιρού "αύριο θα έχει πολλά μποφορ και είναι αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς" τι θα έκανες; Πολλοί περιβαλλοντολόγοι διαφωνούν με την ανακοίνωση της συγκεκριμένης πληροφορίας, και δίκαια κατά τη γνώμη μου.
Ε, με συννεφιά πάντως δεν θα βγει! Με δυνατό άνεμο έχει και σίγουρο αποτέλεσμα, αν σκεφτείς ότι συνήθως απομακρύνεται από την εστία της φωτιάς -τί συζητάμε σαββατιάτικα...Πιστευεις οτι ο "επιδοξος εμπρηστης"(αληθεια βγαινει κ σε επαγγελμα αυτο) περιμενει να ακουσει δελτιο καιρου για να κανει την βρωμια του;;
μα δε με καταλαβες .. πιστευεις οτι αν καποιος θελει να κανει ζημια θα περιμενει την προηγουμενη μερα να δει δελτιο καιρου για να πει "α ωραια σημερα ας καψουμε μερικα δαση";;; προφανως κ θα κοιταζει συνεχως κ μεσω ιντερνετ τις προβλεψεις του καιρου για να δει ποτε ειναι πιο "καταλληλη" μερα για να χτυπησει ..Ε, με συννεφιά πάντως δεν θα βγει! Με δυνατό άνεμο έχει και σίγουρο αποτέλεσμα, αν σκεφτείς ότι συνήθως απομακρύνεται από την εστία της φωτιάς -τί συζητάμε σαββατιάτικα...
Ε, ναι, ο καλός "επαγγελματίας" αυτό κάνει τα τελευταία χρόνια...μα δε με καταλαβες .. πιστευεις οτι αν καποιος θελει να κανει ζημια θα περιμενει την προηγουμενη μερα να δει δελτιο καιρου για να πει "α ωραια σημερα ας καψουμε μερικα δαση";;; προφανως κ θα κοιταζει συνεχως κ μεσω ιντερνετ τις προβλεψεις του καιρου για να δει ποτε ειναι πιο "καταλληλη" μερα για να χτυπησει ..