• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Fanie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Lena's Stone Forest
Εγώ είμαι σπαγγοραμένη και δίνω ένα ευρώ απ' όποια περιοχή κι αν έρχεται.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Στην Αθήνα δε ξέρω τι θα δινα, εδώ που οι αποστάσεις είναι μικρές πάντως δίνω κατά μέσο όρο 1 ευρώ. Εννοείται σε καλές καιρικές συνθήκες. Έχει και ένα blog από έναν τύπο αμερικανό που βρίζει όλους τους σπαγκοραμμένους που του δίνουν μικρά πουρμπουάρ (δλδ κάτω από 3-4 δολλάρια)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κάτω από ένα ευρώ δε δίνει κανείς σε αυτό το φόρουμ; Μην μου ντρέπεστε...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ανάλογα το λογαριασμό, γίνεται στρογγυλοποίηση. Και ανάλογα με το αν θα δώσεις τα χρήματα ψιολοακριβώς συν το τιπ, ή θέλεις ρέστα από 50αρικο.

Οπότε άλλες φορές βγαίνει λιγότερο και άλλες περισσότερο από αυτό που θα ήθελες ενδεχομένως να δώσεις.

Συνήθως παίζουμε ανάμεσα σε 1-2 ευρώ. Και μιλάμε για delivery από την ίδια περιοχή.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
άσχετο 1: βαλίτσα πού είσαι??? (ενδέχεται να το έχεις πει στο forum ίσα με 40 φορές. πάμε. 41)
άσχετο 2: προ καιρού κάποιοι είχατε ζητήσει τη συνταγή του κοτόπουλου Bhutan. Κατευθείαν λοιπόν απ' την κουζίνα μου σε εσάς:
Υλικά για μια μερίδα: κοτόπουλο φιλέτο, ένα πράσινο ξυνόμηλο, μισό κρεμμύδι, κάρυ, κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι, ψίχα αμυγδάλου
Εκτέλεση:
το ρύζι το κάνουμε the hard way. Το λάδι στην κατσαρόλα και όσες κουταλιές επιθυμείτε, κάρυ (εγώ βάζω μια κοφτή κ.σ.). όταν ετοιμαστεί το λάδι, ρίχνετε το ρύζι για τσιγάρισμα με αλάτι και πιπέρι. Όταν ξανθύνει, το νερό (ξέρετε, 2/1)

βάζουμε το βούτυρο και όταν έρθει η ώρα, το κοτόπουλο με αλάτι, πιπέρι, κάρυ. έχω κόψει το μισό μήλο μικρά κυβάκια και το ρίχνω όταν ροδίσουμε. ανακατεύω και ρίχνω και το υπόλοιπο μήλο που το έχω τριμμένο μαζί με το μισό κρεμμύδι (τριμμένο κι αυτό). Αφήνω να τραβήξει τα υγρά, ρίχνω ΚΓ, παίρνει μια βράση, σβήνω.

PS καθώς δεν είχαμε την ψίχα δεν τη βάλαμε, και καθώς ζήτησα οδηγία για το πότε πρέπει να την ρίξω αλλά την ξέχασα, ρίξτε την όποτε καταλαβαίνετε ότι είναι σωστό για εκείνη

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Κάτω από ένα ευρώ δε δίνει κανείς σε αυτό το φόρουμ; Μην μου ντρέπεστε...
Εγώ. Εκτός κι αν με πιάσουν σε μέρα κουβαρντοσύνης και έρθουν και στην ώρα τους.

Πάντως βρε παιδιά αυτό που λέτε για delivery από την ίδια περιοχή τι είναι; Υπάρχει περίπτωση να είναι και από άλλη; Επειδή εμάς μόνο από κοντινά μας φέρνουν.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Σπυρο εχω μεινει με το στομα ανοικτο :shock::shock::shock::shock::shock::shock:
Μηπως σας ψεκαζουν εκει στο Λονδινιουμ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ