Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
+1:roll:Όσο για το άλλο σχόλιο σου που πέρασε απαρατήρητο, εμένα γιατί δεν μου θυμίζει τραβελστόρις καθόλου?
(έξτρα χαρακτήρες)
+1:roll:Όσο για το άλλο σχόλιο σου που πέρασε απαρατήρητο, εμένα γιατί δεν μου θυμίζει τραβελστόρις καθόλου?
Πού να είμαι? Πήζω στο γραφείο από τα χαράματα μέχρι τα μαύρα μεσάνυχτα! Πού καιρός για τράβελστόρις πια! Χάλια χάλια χάλια!αντε βρε Αria C που ησουν τοσες μερες !!! Οταν το ειδα σε αναζητησα
Ευτυχώς βλέπουμε κάτι τέτοια και μας φτιάχνει το κέφι!
edit επειδή έχει ήδη απαντηθεί επαρκώς το σχόλιο της βαλιτσούλας για τη χρυσή ευκαιρία. Μιλάμε ξεκάθαρα για nigerian scam ή αλλιώς scam 419. Σωστοί οι προλαλήσαντες.
Όσο για το άλλο σχόλιο σου που πέρασε απαρατήρητο, εμένα γιατί δεν μου θυμίζει τραβελστόρις καθόλου?
Χαχχαχα έχει κάνα χρόνο που μας έβριζε ένα μέλος με την ίδια ακριβώς λέξη...ελεεινίδες...Def σορρυ, ξέρω ότι δε θέλεις να το κάνουμε αυτό, απλώς ήθελα να επεξηγήσω+1:roll:
(έξτρα χαρακτήρες)
Πες τα!! Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ! Δεν είναι φυσιολογική αντίδραση αυτή!Εμενα μου κανει καραστημενο! Αυτη οταν πατησε το νυφικο αντι να το βαζει το βγαζει??? :roll: