XRISTOS71
Member
Θες να βγάλουμε τα ρούχα μας να φορέσουμε μαγιό και να κάνουμε βουτιές στα συντριβάνια της πόλης ?????Μα τι ζέστη είναι αυτη σήμερα ;
Θες να βγάλουμε τα ρούχα μας να φορέσουμε μαγιό και να κάνουμε βουτιές στα συντριβάνια της πόλης ?????Μα τι ζέστη είναι αυτη σήμερα ;
Συ ειπας με το πονηρό μυαλό σουΘες να βγάλουμε τα ρούχα μας να φορέσουμε μαγιό και να κάνουμε βουτιές στα συντριβάνια της πόλης ?????
thanks ]Χρησταρα γουστάρω το επόμενο σου ταξίδι !!!
Γεια σου Γκλοσολακι !Εισαι κοντα στα πατρια ...ποσο θα μεινεις εκει?Travelstorικούς χαιρετισμούς από Σπάρτη σε όλους!
Μα φυσικά στους γονείς μου που πλέον μένουν Σπάρτη...το κλείδωσα το σπιτάκι μου στην Αθήνα και ήρθα εδώ (θύμα κρίσης).Γεια σου Γκλοσολακι !Εισαι κοντα στα πατρια ...ποσο θα μεινεις εκει?
To 25% του αίματος μου φωνάζει "This is Sparta"!Α δε γνωριζα οτι εισαι κοντοπατριωτακι !
Πιασε και γυρνα ολα τα ποδαρια της Πελοπονησσου ..και τα 3 ..εχουν ωραια μερη !
Καλα να περνας !!
Κι άλλο Λακωνικό αίμα στο forum...σε λίγο θα φτάσουμε τους 300 του Λεωνίδα...Μα φυσικά στους γονείς μου που πλέον μένουν Σπάρτη...το κλείδωσα το σπιτάκι μου στην Αθήνα και ήρθα εδώ (θύμα κρίσης).
Ποιόν είπες Γερμανό ΡΕ?
(Γάλλο, να το δεχτώ... αλλα ΓΕΡΜΑΝΟ?)
Αν πάει έτσι, τη Swiss τη "λατρεύω" περισσότερο...Απο τη ''λατρεια σου'' για τη lufthansa.Εκτος και αν κανω λαθος,οποτε ζηταω συγνωμη γιαυτο το χαρακτηρισμο!!
Να γινω γραμματέας σου να σου υπενθυμίζω τα ταξιδια σου??Αν πάει έτσι, τη Swiss τη "λατρεύω" περισσότερο...