Θα γίνει μια κουκλαρα η Φροσούλα.!Από εδώ η Φρόσω, το μωρό που εδώ και λίγες μέρες αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Βρέθηκε παρατημένο στα σκουπίδια μαζί με το αδερφάκι του, το οποίο ακόμα ψάχνει σπίτι!
Η Φροσούλα όπως βλέπετε έφαγε ένα κόλλημα με το σκάκι μου από το Κιργισταν! View attachment 372927 View attachment 372926
Κουκλί είναι.Από εδώ η Φρόσω, το μωρό που εδώ και λίγες μέρες αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Βρέθηκε παρατημένο στα σκουπίδια μαζί με το αδερφάκι του, το οποίο ακόμα ψάχνει σπίτι!
Η Φροσούλα όπως βλέπετε έφαγε ένα κόλλημα με το σκάκι μου από το Κιργισταν! View attachment 372927 View attachment 372926
Θα γίνει μια κουκλαρα η Φροσούλα.!
Σας ευχαριστούμε πολύ!Κουκλί είναι.
Πορτοκαλί πατουσάκια
Η αλήθεια είναι ότι φαίνονται έτσι στη φωτό, δεν είναι τόσο έντονα!Πορτοκαλί πατουσάκια
Το σκάκι μαζεύτηκε ήδη, όπως και η μίνι μπαμπουσκα με φιγούρες Λένιν, Στάλιν κλπ. Αυτά που έχω αφήσει τώρα δεν έχει ακόμη δύναμη να τα ρίξει. Αλλά να δω πού θα τα βάλω!Πάντως πολλά μπιχλιμπίδια βλέπω έχεις στο σπίτι. Θα μάθεις με τον καιρό ότι δεν πρέπει, μάζεψέ τα όσο προλαβαίνεις