taxidiaris
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΛΗ Η ΓΗ
Σας χαιρετώ όλους απο τον όμορφο Πειραιά.Με λένε Αντρέα,είμαι 41 ετών και λόγω του επαγγέλματός μου(Στρατιωτικός),έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και με μεταθέσεις αλλά και με ταξίδια σε μέρη που δεν είχα μεταθέσεις.Σε 2 χρόνια θα βγώ στη σύνταξη και το όνειρό μου είναι να γυρίσω όλο τον κόσμο,όλη τη Γή και να ανακαλύψω τον πλανήτη μας.Λόγω έλλειψης χρόνου παλιότερα και αρκετών οικογενειακών προβλημάτων δεν στάθηκε δυνατό να ταξιδέψω στο εξωτερικό.Ετσι άρχισα σχετικά αργά τις αποδράσεις μου εκτός συνόρων(πρίν 5 χρόνια) με τις χώρες που φαίνονται στο προφίλ μου.Χωρίς υπερβολές το σάιτ είναι το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή.Εύχομαι να αυξηθούν τα μέλη του και να γίνουμε μια τεράστια παρέα με την κοινή μας λατρεία,τα ταξίδια.
Συγγνώμη άν σας κούρασα,εύχομαι σε όλους σας Καλό Χειμώνα και Καλές Αποδράσεις.Θα είμαι παρών εδώ και για όποιον θέλει ,γιατί όχι,γνωριμία και απο κοντά.
Φιλικά,Αντρέας.
Συγγνώμη άν σας κούρασα,εύχομαι σε όλους σας Καλό Χειμώνα και Καλές Αποδράσεις.Θα είμαι παρών εδώ και για όποιον θέλει ,γιατί όχι,γνωριμία και απο κοντά.
Φιλικά,Αντρέας.