Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Δεν σε ρώτησε καλή μου εάν το γκρουπ κάνει καλή ξενάγηση, αλλά ποια εκδρομή από το εκδρομικό πακέτο της Βιέννης να παραλείψει...Για το μονο που ειμαστε αντιθετοι με τα γκρουπ ολοι εδω μεσα ειναι το οικονομικο!αν θελετε παιδια να πληρωνετε 2πλασιες τιμες,εμεις ποιοι ειμαστε να σας χαλασουμε χατιρι?και δε θελει ιδιαιτερη γνωση για να οργανωσεις να πας καπου!24χρονων πρωτο ταξιδι μονη μου στο Λονδινο οργανωσα και ουτε πελαγωσα ουτε τιποτα!αλλα απο την στιγμη που ο συμφορουριμιτης θελει να παει με γκρουπ,το να ρωταει εμας αν το γκρουπ κανει καλη ξεναγηση ή οχι δε νομιζω οτι βοηθαει,το πρακτορειο που θα κλεισει θα του λυσει ολες του τις αποριες!
Ο ενθουσιασμός της νιότης σου δεν βοηθάει ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια ηλικία, ούτε τα ίδια προσόντα με σένα...
Το πρώτο ταξίδι για ένα 24 χρόνο κορίτσι που σίγουρα δεν θα ήταν και το πρώτο του στο εξωτερικό, δεν είναι το ίδιο με κάποιου μεγαλύτερου που μπορεί να μην μιλάει καλά Αγγλικά.
Εδώ είμαστε για να βοηθάμε και όχι για να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων.
Και να σου πω ότι έχοντας κάνει τα πρώτα 4 ταξίδια μου στο εξωτερικό με γκρουπ μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν πλήρωσα τα διπλάσια από αυτά που ξόδεψα σε ανάλογα ταξίδια που τα διοργανωσα μόνη μου. Οι δε ξεναγήσεις που μου έγιναν σε μουσεία και ιστορικά αξιοθέατα από έμπειρους ξεναγούς δεν συγκρίνονται με αυτές που έκανα αργότερα στα παιδιά μου διαβάζοντας 3 τουριστικούς οδηγούς και άπειρες ώρες στο ίντερνετ.
Οι επιλογές του καθενός εξαρτώνται από τα ενδιαφέροντά του και την τσέπη του...
Άλλος πάει για νυχτερινή ζωή σε μια πόλη και άλλος για να ξεναγηθεί με πληρότητα και άνεση και χωρίς να αφιερώσει εβδομάδες για τη διοργάνωση του ταξιδιού του...
Last edited: