Λέσβος Tα φώτα σας για μυτιλήνη

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Στην Καρύνη, που αναφέρθηκε, υπάρχει τοιχογραφία του Θεόφιλου στον τοίχο ενός οικήματος. Είναι σε κακή κατάσταση αλλά αυτό είναι το αξιοθέατο και όχι η κουφάλα.
Εμενα πάντως δεν με χάλασε και η κουφαλα :D Μάλιστα μου άρεσε που είχαν φωτισμό μέσα και μπορούσες να δεις, όταν έπεφτε το φως, τα "ίχνη " του Θεόφιλου !

Εδώ να πω ένα ευχαριστώ και εγώ, για τα τόσα νέα tips, που έχετε γράψει μαζί με τον @serginio! Θα τα επισκεφτώ την 5η φορά που θα πάω :)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Εμενα πάντως δεν με χάλασε και η κουφαλα :D Μάλιστα μου άρεσε που είχαν φωτισμό μέσα και μπορούσες να δεις, όταν έπεφτε το φως, τα "ίχνη " του Θεόφιλου !

Εδώ να πω ένα ευχαριστώ και εγώ, για τα τόσα νέα tips, που έχετε γράψει μαζί με τον @serginio! Θα τα επισκεφτώ την 5η φορά που θα πάω :)
5η φορά!!!!! παιδιά, ποια θερμά λουτρά να προτιμήσω για να μην βγω πολύ έξω από την πορεία μου ? Να προσφέρω και κάτι το διαφορετικό στην παρέα μου. 'οσο για τα κουτιά με τις σαρδέλες δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς στην καμπίνα του αεροπλάνου

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
ποια θερμά λουτρά να προτιμήσω για να μην βγω πολύ έξω από την πορεία μου ? Να προσφέρω και κάτι το διαφορετικό στην παρέα μου.
Στην Εφταλού είναι ξεχωριστά καθώς βρίσκονται πάνω στην παραλία. Νομίζω ότι έχουν ανακαινιστεί κιόλας.

Υπάρχουν και δυο κοντά στη Μυτιληνή: Θερμής και Γέρας, αλλά δεν νομίζω να σας βολεύουν. Τα πρώτα τα συναντάτε κατά την άφιξη στον δρόμο για Μανταμάδο και τα δεύτερα στην επιστροφή προς Μυτιλήνη μετά την Αγιάσο.
Για τις κονσέρβες δεν ξέρω γιατί θα έχουν μέσα υγρά. Κυκλοφορούν πάντως σε παντοπωλεία στην Αθήνα και σε σουπερμαρκετ χύμα. Και στο αεροδρόμιο, αλλά δεν συμφέρει η τιμή.

Last edited:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Στην Εφταλού είναι ξεχωριστά καθώς βρίσκονται πάνω στην παραλία. Νομίζω ότι έχουν ανακαινιστεί κιόλας.
Τέλεια Εφταλού δίπλα στο ξενοδοχείο Πανσέληνος που πιθανώς να μείνουμε

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Τέλεια Εφταλού δίπλα στο ξενοδοχείο Πανσέληνος που πιθανώς να μείνουμε
Αν θέλετε μια πιο ωραία εμπειρία δοκιμάστε τα θερμά λουτρά της Μυτιλήνης (αν σας βολεύει-7ο χλμ Μυτιλήνης-Καλλονής). Οι γύρω χώροι είναι όμορφα ανακαινισμένοι, υπάρχουν χώροι για μασαζ, εξωτερική πισίνα με θέα τη θάλασσα, καφετέρια και μια υπέροχη θέα στον κόλπο Γέρας. Νομίζω όμως ότι είναι ξεχωριστά αντρών-γυναικών http://thermaspalesvos.com/

Αλλιώς και της Εφταλού μια χαρά είναι. Βέβαια οι εγκαταστάσεις είναι υποτυπώδεις εκεί. Το νερό εξωτερικά είναι πολύ κρύο να ξέρετε!

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αν θέλετε μια πιο ωραία εμπειρία δοκιμάστε τα θερμά λουτρά της Μυτιλήνης (αν σας βολεύει-7ο χλμ Μυτιλήνης-Καλλονής). Οι γύρω χώροι είναι όμορφα ανακαινισμένοι, υπάρχουν χώροι για μασαζ, εξωτερική πισίνα με θέα τη θάλασσα, καφετέρια και μια υπέροχη θέα στον κόλπο Γέρας. Νομίζω όμως ότι είναι ξεχωριστά αντρών-γυναικών http://thermaspalesvos.com/
Το ανέφερα κι εγώ. Είδα τις φωτογραφιες και μοιάζει πολύ ... κυριλέ :p (σημειωτέον δεν έχω κάνει ποτέ θερμά λουτρά. Δεν είμαι φαν.) Δεν τους βολεύει όμως ως προς το πρόγραμμα που έχουν κατά νου να κάνουν, καθώς από εκεί θα περάσουν καθ' οδόν για το αεροδρόμιο.
Στην Εφταλού έχει και ατομικές μπανιέρες. Τα κρύα νερά της θάλασσας που κολλάνε ως προς τα λουτρά;

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
[Τα κρύα νερά της θάλασσας που κολλάνε ως προς τα λουτρά;[/QUOTE]
Πουθενά μάλλον.Απλως στην Εφταλού τα νερά γενικώς είναι παγωμένα,σε αντίθεση με τα θερμά λουτρα
:(
Για της Μυτιλήνης, όντως είναι πολύ καλά,τα έχουν αναλάβει δύο νέα παιδιά και έχουν κάνει τους χώρους αρκετά καλούς.Το πρότεινα πιο πολύ σε περίπτωση που... Ή για μελλοντικούς χρήστες!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πουθενά μάλλον.Απλως στην Εφταλού τα νερά γενικώς είναι παγωμένα,σε αντίθεση με τα θερμά λουτρα
:(
Α για να πέσεις μετά τα θερμά; Θα είναι σοκ! :eek::D Έχω ακούσει ανθρώπους που το κάνανε, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι πρέπει ο λουόμενος να ακούσει τις συμβουλές των υπευθύνων και, κυρίως, το σώμα του.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ε θα μας πει. Μπορεί να του άρεσε τόσο πολύ που να μην έχει λόγια.
Αστειεύομαι. Άλλωστε είμαι πολύ προσγειωμένη ως προς τη Μυτιλήνη ως τουριστικό προορισμό:rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom