stonerolling
Member
Εδώ δεν αντέχω δευτερόλεπτο τα ελληνικά κλαρίνα, θα άντεχα τα Σέρβικα;Αφού δεν ήθελες να ακούσεις κλαρίνα Σέρβικα μαζί με το φαγητό σου. Δεν φταίω εγώ…
Εδώ δεν αντέχω δευτερόλεπτο τα ελληνικά κλαρίνα, θα άντεχα τα Σέρβικα;Αφού δεν ήθελες να ακούσεις κλαρίνα Σέρβικα μαζί με το φαγητό σου. Δεν φταίω εγώ…
Αν θες σου δείχνω φωτογραφία να μην σου μείνει "απωθημένο"Προσπαθήσαμε να μπούμε και στο υπόγειο του ναού που είχα διαβάσει πως έχει ενδιαφέρον, ακολουθώντας κλεφτά το γκρουπ των ηλικιωμένων, καθώς υπήρχε εισιτήριο αλλά μας πήραν είδηση και δεν μας άφησαν. Μια ανακούφιση την νιώσαμε. Δεν μας πέρασαν για γέρους!
Ποιο είναι το Zemun που πήγαμε και δεν μου είπες τίποτα;
Αν είχε ενδιαφέρον, βάλε φώτοΑν θες σου δείχνω φωτογραφία να μην σου μείνει "απωθημένο"
Χρηματοδότες ψάχνουμε. Αν θέλεις να συμβάλεις σου στέλνω αρ. ΛογαριασμούΝα κάνετε πιο συχνά τέτοιες αποδράσεις!!!
Τι ενδιαφέρον να είχε, κανένας σκελετός θα είναιΑν είχε ενδιαφέρον, βάλε φώτο
Ναι, αλλά ωραίος σκελετός !Τι ενδιαφέρον να είχε, κανένας σκελετός θα είναι
Ίσως και ο ποιό όμορφος στον πλανήτη! Καμία σχέση με τους άλλουςΝαι, αλλά ωραίος σκελετός !
Πριν μπω στο ναό, εξωτερικά έβλεπα έναν ναό με παρόμοια αρχιτεκτονική με αυτήν του ναού Αλεξάνδρου Νιέφσκι στη Σόφια, το εσωτερικό του οποίου το θυμάμαι σκοτεινό....Όταν μπήκα μέσα θαμπώθηκα! Είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος και πολύ "έξυπνα" φωτισμένος! Ε, κάπως έτσι είναι και το υπόγειο. Δες και κρίνε μόνος σου...Αν είχε ενδιαφέρον, βάλε φώτο
Αν θες σκελετούς να πας στο πύργο των κρανίων στη Νις! Θα δεις πολλά κρανία εκείΤι ενδιαφέρον να είχε, κανένας σκελετός θα είναι
Κι εγώ εντυπωσιάστηκα με το εσωτερικό του ναού. Κι ενώ δεν το «παθαίνω» αυτό σε ναούς και ειδικά σε ορθόδοξους.Πριν μπω στο ναό, εξωτερικά έβλεπα έναν ναό με παρόμοια αρχιτεκτονική με αυτήν του ναού Αλεξάνδρου Νιέφσκι στη Σόφια, το εσωτερικό του οποίου το θυμάμαι σκοτεινό....Όταν μπήκα μέσα θαμπώθηκα! Είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος και πολύ "έξυπνα" φωτισμένος! Ε, κάπως έτσι είναι και το υπόγειο. Δες και κρίνε μόνος σου...
View attachment 469878
View attachment 469877
Αν θες σκελετούς να πας στο πύργο των κρανίων στη Νις! Θα δεις πολλά κρανία εκεί
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!!!!Πριν μπω στο ναό, εξωτερικά έβλεπα έναν ναό με παρόμοια αρχιτεκτονική με αυτήν του ναού Αλεξάνδρου Νιέφσκι στη Σόφια, το εσωτερικό του οποίου το θυμάμαι σκοτεινό....Όταν μπήκα μέσα θαμπώθηκα! Είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος και πολύ "έξυπνα" φωτισμένος! Ε, κάπως έτσι είναι και το υπόγειο. Δες και κρίνε μόνος σου...
View attachment 469878
View attachment 469877
Αν θες σκελετούς να πας στο πύργο των κρανίων στη Νις! Θα δεις πολλά κρανία εκεί
ΕολόγιcονΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!!!!
Κανα ποτάκι σερβίρουν εκεί;
Ελπίζω να παίζει σωστή μουσική γιατί έχω συγκεκριμένες και ψαγμένες προτιμήσεις.