tinaantonaras
New Member
Τρελαίνομαι για ταξίδια ( πάντα ατομικά, σιχαίνομαι τα γκρουπ) Τον Αυγουστο ετοιμάζομαι για Κανκουν Μέξικο και μετά έξι ημέρες Νέα Υόρκη που την λατρέυω
μπράβο tina! χαίρομαι που δεν μασάς και το δουλεύεις το αεροπλανάκι..
την ιδια μέρα εγώ γύρισα από βιέννη.οι ιδιες καιρικές συνθήκες...καλή ατμοσφαιρα..εγω ετοιμαζομαι για βαρκελωνη 2 ιουνιου και ψαχνω ακριβως το ίδιο...που να μείνω..οι βαρκελωνοπληκτοι σιγουρα ξέρουν πολλα....ας βοηθήσουν για ξενοδοχείο..ευχαριστώ και καλή χρονια με καλα ταξίδια!!!Μόλις εχτές γύρισα από Βερολίνο. Πολύ κρύο καθόλου χιόνι αλλά βοήθησε το ζεστό κρασί και οι μπυραρίες. Τέλεια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.Για 25 Μαρίου ετοιμάζομαι για Βαρκελώνη.Μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι η καλύτερη τοποθεσία για να μείνω. Ισως το Ρας Παμπλασ?
Τρελαίνομαι για ταξίδια ( πάντα ατομικά, σιχαίνομαι τα γκρουπ) Τον Αυγουστο ετοιμάζομαι για Κανκουν Μέξικο και μετά έξι ημέρες Νέα Υόρκη που την λατρέυω![]()
ευχαριστω πολύ..θα τα ξαναπουμε εχω καιρο μεχρι τότε...θα διαβασω κιολας όλες τις ιστορίες...Γενικά όλη η γύρω περιοχή από την Ramblas είναι μια χαρά! Και λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω, δεν είναι άσχημα αφού περπατιούνται εύκολα οι περιοχές!