τα 50 ευρώ ειναι για τη συγκεκριμενη πτηση. Αν σε επομενη σου ξαναμετρησουν τη βαλιτσα και δε χωραει, σκας ξανά το 50αρικοΚαλημέρααα παιδιά. Να ξανακάνω εγώ μια ερώτηση που δεν απαντήθηκε. Ξερει κανεις αν τα 50 ευρω που πρεπει να δωσουμε για βαλιτσα στο αεροδρομιο ειναι για πηγαινε-ελα ή στη επιστροφη θα πρεπει να ξαναπληρωσω??
To 46 ειναι το υψος και το 25 το πλατος. Αλλιως δεν θα επροκειτο για χειραποσκευη αλλα για κουτι παπουτσιων. Ωστοσο αν σε ελεγξουν οπως θες τη γυρνας ωστε να χωρεσει στο ειδικο σταντ μετρησης χειραποσκευων.καλησπερα!!!ταξιδευω το ερχομενο σαββατο για ρωμη με eay jet.το 56 που λεει στις χειραποσκευες ειναι μηκος?το 46 πλατος και το 25 υψος???ευχαριστω πολυ!!
Αν δεν κανω λαθος ζηταει για πτησεις απο και προς τη Βρετανια.'Έκλεισα εισιτήρια για Βερολίνο με easyjet και δε μου ζήτησε να καταχωρήσω στοιχεία ταυτότητας π.χ αριθμό ταυτότητας κ.τ.λ..Για Εδιμβούργο όμως που επίσης έκλεισα με easyjet μου ζήτησε στοιχεία ταυτότητας. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί ?
'Έκλεισα εισιτήρια για Βερολίνο με easyjet και δε μου ζήτησε να καταχωρήσω στοιχεία ταυτότητας π.χ αριθμό ταυτότητας κ.τ.λ..Για Εδιμβούργο όμως που επίσης έκλεισα με easyjet μου ζήτησε στοιχεία ταυτότητας. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί ?