amsterdam
Member
Τι δουλειά έχεις εδώ..??Άιντε στο offtopic..Για περίμενε την LH μήπως ούτε τώρα πας μόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι δουλειά έχεις εδώ..??Άιντε στο offtopic..Για περίμενε την LH μήπως ούτε τώρα πας μόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σωστότατος!Μια και ο Δεκέμβρης πέφτει μακρια,γιατί δεν κλείνεις ένα ΠΣΚ,ΜΟΝΗ ΣΟΥ,σε μια πόλη που έχεις ξαναπάει;
Αφενός θα προετοιμαστείς καλύτερα,αφετέρου θα διαπιστώσεις πόσο διαφορετικό θα είναι το ταξίδι αυτό από την προηγούμενη επίσκεψή σου.
Απ ότι φαίνεται είσαι έτοιμηνα το κάνεις!οπότε καλά να περάσεις!!στην πανέμορφη Βιέννη!!όπου θάχεις τόσα πράγματα να δείς που θα σε απορροφήσουν και θα σε κάνουν να ξεχάσεις προς στιγμή τα άσχημα..,Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ πολυ πολυ για τις απαντήσεις...
θεσατε όλα τα ερωτηματα, ενδοιασμούς και παρορμήσεις που έχω και εγω.
και γω φοβαμαι το χριστουγεννιατικο mood (με πιανει γενικοτερα μελαγχολια τις γιορτες), αλλιώς το ειχα σκεφτεί, ήταν σχεση που με σημαδεψε, ειμαι και γω πολυλογου και δεν αντεχω την μοναξια...
ΑΛΛΑ
δεν θα δεχτω να χασω κατι ακόμα απο τη ζωή μου απλα και μονο επειδη δεν είναι αυτός μαζί μου (θεωρητικά τα παω εξαιρετικα)...όπως ειπωθηκε η ζωη ειναι πολύ μικρή (και ο μισθός μας επίσης).....
το πολύ πολύ να κλαιω ΚΑΙ στη Βιέννη..τουλάχιστον θα το κάνω σε νεο περιβάλλον..ετσι για αλλαγή!!
Απ ότι φαίνεται είσαι έτοιμηνα το κάνεις!οπότε καλά να περάσεις!!στην πανέμορφη Βιέννη!!όπου θάχεις τόσα πράγματα να δείς που θα σε απορροφήσουν και θα σε κάνουν να ξεχάσεις προς στιγμή τα άσχημα..,
αν μη τι άλλο θα περάσεις πολύ καλύτερα απ ότι αν εξ αιτίας των περιστάσεων καθόσουν μόνη εδώ και μουρτζούφλιαζες..
Μ αρέσεις!το πολύ πολύ να κλαιω ΚΑΙ στη Βιέννη..τουλάχιστον θα το κάνω σε νεο περιβάλλον..ετσι για αλλαγή!!
Βρε Νικ, αν δεν είχε το εισητήριο (όχι για πέταμα αλλά ούτε κανένα τρελό ποσό) δεν το κόβω να κανόνιζε να φύγει μόνη της. Το εισητήριο είναι η αφορμή της, αυτό που την κάνει να λέει, "ε όχι, με ή χωρίς αυτόν εγώ θα πάω". Αν πάλι όχι ας μας πει να της προτείνουμε διάφορα. Φοβάμαι όμως πως θα την μπερδέψουμε! Έτσι κι αλλιώς θα γυρίσει ανανεωμένη, έχοντας ξεχαστεί χωρίς να είναι απαραίτητο όμως πως θα ξεχάσει κιόλας. Πότε να προλάβει? Ένας μικρός θάνατος είναι ο χωρισμός, θα τον βιώσει κανονικά και μετά θα προχωρήσει, στην ζωή πέρα από την υγεία όλα περαστικά είναι. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό papi.Να ρωτήσω κάτι. Το θέμα είναι οικονομικό πάνω απο όλα? δηλαδή σε καίει πιο πολύ να μη χάσεις τα 95? του εισητηρίου ή να περάσεις καλά και να ξεχαστείς? αν είναι το πρώτο βέβαια και θα πάς στη Βιέννη και ίσως έχεις κάποια θέματα με τα χριστούγεννα των άλλων και με το ότι βλέπεις που θα σκέφτεσαι ότι θα το έβλεπες με τον πρώην, αλλά πιστεύω ότι θα περάσεις σχετικά καλά. Άν όμως προτεραιότητά σου είναι το δεύτερο εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις προορισμό. Αποχαιρέτα τα 95?, πες ότι τα έδωσες στον πρώην. Και κανόνισε να πάς κάπου μόνη σου, κάπου που να προσφέρεται πιο πολύ για μοναχικό ταξίδι απο τη χριστουγεννιάτικη Βιέννη και που θα περάσεις σίγουρα καλά και θα ξεχαστεις και θα γυρίσεις ανανεωμένη. Αν το σκέφτεσαι αυτό πές να προτείνουμε κανένα νέο προορισμό