• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Superfast ferries ή Minoan lines?

Dafni

Member
οι δυο εταιρειες που αναφερεις ειναι κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες για ανκωνα.....η superfast ειναι πιο μοντερνα με συγχρονη διακοσμηση σε στυλ πιο μινιμαλ ενω η minoan εχει πιο κλασσικο στυλ αλλα αρκετα πολυτελη και με κάπως πιο ανετες καμπινες...κλεινεις οπου βρεις καλυτερη τιμη.....εκεινο που ισως πρεπει να λαβεις υπ'οψιν είναι οι ωρες αφιξης,αν έχεις αρκετα χιλιομετρα να κανεις μετα....αν θυμαμαι καλα η superfast φευγει νωριτερα αρα φτανει και νωριτερα ενω η minoan φευγει λιγο αργοτερα αρα φτανει πιο αργα....

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Σιγα το υπερατλαντικο βρε elenara88 και σιγα τα φουρτουνιασμενα νερα της Αδριατικης με τα τερατα που παραμονευουν να κατασπαραξουν καθε μοναχικο καραβι. Με οποιο σε βολευει φυσικα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Επειδή ειναι σίγουρο τι θα προτείνει σου δίνω το link
Agoudimos Lines - Home
με καταλαβαίνεις απόλυτα...και ο Traveller το ίδιο..αλλά πάει Ανκόνα...
οι δυο εταιρειες που αναφερεις ειναι κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες για ανκωνα.....η superfast ειναι πιο μοντερνα με συγχρονη διακοσμηση σε στυλ πιο μινιμαλ ενω η minoan εχει πιο κλασσικο στυλ αλλα αρκετα πολυτελη και με κάπως πιο ανετες καμπινες...κλεινεις οπου βρεις καλυτερη τιμη.....εκεινο που ισως πρεπει να λαβεις υπ'οψιν είναι οι ωρες αφιξης,αν έχεις αρκετα χιλιομετρα να κανεις μετα....αν θυμαμαι καλα η superfast φευγει νωριτερα αρα φτανει και νωριτερα ενω η minoan φευγει λιγο αργοτερα αρα φτανει πιο αργα....
σωστή όπως πάντα. η ποιότητα του σέρβις στα καινούρια της Μινοαν έχει πέσει κατακόρυφα λόγω πολυεθνικού πληρώματος που ελάχιστη σχέση έχει με τη θάλασσα και τις απαιτήσεις της γραμμής. βέβαια από χώρους είναι η κορυφαία. αλλά θα προτιμουσα Ανεκ. αξιόπιστα πλοία, ελληνικά πληρώματα με σεβασμό στον επιβάτη και ανθρωπινη συμπεριφορά. υποκειμενικά αυτά..
μένει αυτό που λέει ο Sokratis. σωστός.;)

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
σας ευχαριστω ολους ακομα και τους ''αστειατορες" της παρεας:haha:
Μαλλον θα παω Μπαρι και θα φυγω απο Ανκωνα κ ειδα οτι το πηγαινε ο Αγουδημος το χει σε τρελη προσφορα αλλα δεν εχουν ανοιξει οι κρατησεις ακομα:rolleyes:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
οπου βρεις καλυτερη προσφορα απο τα 3 θα κλεισεις....αλλα superfast δεν μου εχει τυχει, αλλα μεταξυ των αλλων 2 , προτιμω ΜΙΝΟΑΝ

αλλα γουστα ειναι αυτα

XRISTOS71

Member
σας ευχαριστω ολους ακομα και τους ''αστειατορες" της παρεας:haha:
Μαλλον θα παω Μπαρι και θα φυγω απο Ανκωνα κ ειδα οτι το πηγαινε ο Αγουδημος το χει σε τρελη προσφορα αλλα δεν εχουν ανοιξει οι κρατησεις ακομα:rolleyes:

Δεν ξέρω αν βάζεις και εμένα στους ''Αστειάτορες'' :mad:

αλλά γιαυτό το λόγο σου έδωσα το site του Αγούδημου ;)
Ειναι νωρίς ακόμα ,να περιμενεις να βγούν προσφορές .:cool:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγω εχω παει με τη Δημητρουλα Θεσσαλονικη - Παρο 20 ωρες και ουτε κρεβατι δε βρηκαμε. Την κοψανε ομως την καημενη, ειμαστε αγονη γραμμη εδω στη Θεσσαλονικη.

Στο θεμα μας τωρα, ολες οι ακτοπλοικες ειναι καλες, να προτιμησεις εκεινη που σε βολευουν τα δρομολογια ή αν βρεισ καποια προσφορα
Εχω μαθει οτι τη Μινοαν την πουλησαμε σε Ιταλους παντως....

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
μια χαρα ητανε , καταστρωμα και αγκαλιτσες, μετα καναπεδακι και ξαπλες, ξεκουραστηκα
Στο γυρισμο πηγα απο Πειραια , super fast 6-7 ωρες βραδυ σε αεροπορικα καθισματα και πιαστηκε ο @@ μου .Δημητρουλα και παλι Δημητρουλα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom