• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Sun of the beach!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Aη Αντρεα μου οχι κερι ..αλλα λαμπαδα μεχρι το μποι του Σακιλ Ο Νιλ σου ταζω.
Επανηλθα στα ισια μου .Ευχαριστω τα αγαστα μελη του γκρουπ για την υποστηριξη τους:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ουάου,καταπληκτική φωτογραφία.
Τώρα όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι μύωπας!
:bleh:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Οι ωραιοτερες ισως παραλιες του Koh Phangan , οι διδυμες Thong Nai Pan , με μαλακη λευκη αμμο και φοινικόπληκτα βουναλάκια για background.
Α,ρε που ήμουνα περυσι τέτοια εποχή...:roll:

Attachments

GTS

Member
Οι ωραιοτερες ισως παραλιες του Koh Phangan , οι διδυμες Thong Nai Pan , με μαλακη λευκη αμμο και φοινικόπληκτα βουναλάκια για background.
Α,ρε που ήμουνα περυσι τέτοια εποχή...:roll:
Εγώ το 2008! Μεταξύ Phangan και Lipe τι ψηφίζουμε go2dbeach?

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Εγώ το 2008! Μεταξύ Phangan και Lipe τι ψηφίζουμε go2dbeach?
Ενδιαφέρουσα η ερώτηση!!! Πραγματικά περιμένω να ακούσω την απάντηση ειδικά από την go2! Κρέμομαι απο το πληκτρολόγιο σου!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ωραια ερωτηση..
Το Κο λίπε ειναι σαν ενα μεγαλο νησι στις Μαλδιβες , χωρις αυτοκινητα και φασαριοζικα μπαρακια. Ειναι για λιγες μερες (3 εως το πολυ 5 θα ελεγα) και εκτος απο τα μαγαζακια της main street και καποια μπητσομπαρα δεν εχει τι αλλο να κανεις.
Ειναι σχεδον φλατ και δεν εντυπωσιαζει ιδιαιτερα το σκηνικο του , η δε βλαστηση ηταν κυριως δεντρα casuarinas οπως του Πουκετ (ειμαι φοινικοβαρεμενη..τι να κανουμε?).
Τα νερα ειναι υπεροχα , απιστευτα τυρκουαζ (βλεπε φωτο και ναι , ηταν ετσι ακριβως) , γι’αυτο το λενε και Μαλδιβες της Ταυλανδης , απο τα πιο διαυγη για σνορκελ κατευθειαν απο την παραλια.

Το Παγκαν ειναι πολυ πιο μεγαλο , περισσοτερες οι επιλογες στα παντα , θελεις αυτοκινητο για να το γυρισεις (παραλιες και εσωτερικο του). Υπαρχουν ομως μερη π.χ. στην ανατολικη ακτη (ξερει ο Gts) που μπορεις να απομονωθεις και να γυρνας με long tails στο στυλ του Ko Λιπε. To Παγκαν ειναι πιο εντυπωσιακο οσον αφορα το εξω σκηνικο , ζουγκλο-φοινικοειδες. Τα νερα ομως δεν ηταν σαν του Κο Λιπε..

Νομιζω οτι αν παρω σαν κριτηριο μονο τις παραλιες , θα ψηφιζα Κο Λιπε , παρολο που το Παγκαν σαν στυλ μου αρεσε παααρα πολυ!!

Attachments

GTS

Member
Αμάν, τι νερά είναι αυτά!! Συμφωνώ ότι στο Πανγκάν τα νερά δεν είναι έτσι, αλλά τρώγονται, σίγουρα πολύ καλύτερα από Σαμούι....στο Κο Τάο δε, γίνονται ακόμα καλύτερα, προφανώς λόγω σύστασης (πιο βραχώδης) βυθού...το σκηνικό στο Πανγκάν πάντως με τη φύση στο φόντο και τις παραλίες είναι φανταστικό....συν τα ωραία μπαράκια με τις μαξιλάρες το βράδυ στη λευκή άμμο, συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Καταπληκτικό νησάκι, τρέξτε να το προλάβετε πριν γίνει 2ο Σαμούι.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οντως απιστευτα νερα !!!!!
Λιγο δυσκολο να τρεξουμε να το προλαβουμε τωρα πλεον ...αλλα ελπιζουμε παντα!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Η πιο καθαρη διαυγη ζεστη και ρηχη θαλασσα που εχω κολυμπηση μεχρι σημερα.

(η καρεκλα ηταν για να ξεκουραζομαι μεχρι να φτασω στα βαθεια)

Amazing Thailand !!!!!:thailand01:
Koh Chang.

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος