go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Union Island
Last edited:
Είμαι πανέτοιμη στο αεροδρόμιο πρωι πρωι πάω να πιάσω το Μάη στην παραλία!αντε, αντε να ετοιμαζόμασται για πλατσουρίσματα
σου εύχομαι να περάσεις τέλεια. και εγώ ετοιμάζομαι να ξεκινήσω για Πρέβεζα να πιάσω τον Μάη .....δίπλα στην παραλία (σε κανένα τσιπουράδικο μάλλον) .Είμαι πανέτοιμη στο αεροδρόμιο πρωι πρωι πάω να πιάσω το Μάη στην παραλία!
Ευχαριστώ και ανταποδίδωσου εύχομαι να περάσεις τέλεια. και εγώ ετοιμάζομαι να ξεκινήσω για Πρέβεζα να πιάσω τον Μάη .....δίπλα στην παραλία (σε κανένα τσιπουράδικο μάλλον) .
Για που ετοιμάζεσαι τέκνο Βρούτε;;;;;; σε κανένα κακάσχημο απαίσιο τροπικό μέρος;;;;;;Είμαι πανέτοιμη στο αεροδρόμιο πρωι πρωι πάω να πιάσω το Μάη στην παραλία!
Πάντα σε τροπικό μέρος, αυτή τη φορά στο Βαι στην Κρήτη!Για που ετοιμάζεσαι τέκνο Βρούτε;;;;;; σε κανένα κακάσχημο απαίσιο τροπικό μέρος;;;;;;
Λέω να μπω κι εγώ στο σύλλογο παραλιολόγων.Δεν κρατήθηκα και για πρώτη φόρα δοκίμασα θάλασσα από τον Απρίλη μήνα. Ε φυσικά το Μάη κι εγώ στην παραλία τον έπιασα.Είμαι πανέτοιμη στο αεροδρόμιο πρωι πρωι πάω να πιάσω το Μάη στην παραλία!
Καλώστην! Εγώ δε μπαίνω στο νερό αν δεν έχει θερμοκρασία καραιβικής ή έστω να μπει ο Ιούλιος βρε παιδί μου