• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Summer vs. Winter

Καλοκαίρι ή Χειμώνας

• Καλοκαίρι

Votes: 83 53,5%
  • Χειμώνας

Votes: 72 46,5%

• Total voters
    155

dmdoc

Member
...sorry,didn't know...νόμιζα ότι ήσουν απλά υδροφοβικός...

Δεν θα σε καλέσω τότε στο καλύβι στο βουνό,με το υπαίθριο τζακούζι :haha:

Elenik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα ποστ αλλά γέλασα πάρα πολύ. Εγώ ψήφισα καλοκαίρι, είμαι της ζέστης τι να κάνω;;; Καμιά βουτιά μήπως. Δεν έχω τίποτα καλύτερο από το μπάνιο στην θάλασσα, με ότι καιρό (καλοκαιρινό πάντα). και έχει προβλήματα το καλοκαίρι δε λέω, αλλά μόλις μπεις στο δροσερό νεράκι όλα ξεχνιούνται.
Για το χειμώνα το μόνο παρήγορο είναι τζάκι, και ζεστός καφές, και έξω κρύο και βροχή. Εννοείται το ΣΚ να μη δουλεύουμε.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αμ το ΣΚ ειναι 2 μερες μονο...Elenik μου.Τις υπολοιπες τι θα κανουμε?

mpampouI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Όλες οι εποχές είναι ωραίες και γι`αυτό πάντοτε περιμένουμε την επόμενη.Παρόλα αυτά ομως λατρεύω τον χειμώνα με τις βροχές του που είναι ρομαντικές τα χιόνια του το αναμμένο τζάκι με παρεούλα (και ψητά). Πέρα απ`αυτά έχεις και μια καθημερινότητα ένα πρόγραμμα.

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Eσύ περιγράφεις μια light προσέγγιση του καλοκαιριού!!! :bleh:
υπαρχουν και σαγιοναρες γιατρε μου
μ αρεσει με τους περισσοτερους εραστες του χειμωνα,αν πας στο καταχειμωνο
και τους πεις να πας καμμια εκδρομη,σου απαντουν που να τρεχουμε τωρα
μ αυτο το κρυο.
τα ισοθερμικα εσωρουχα,πανω κατω,να φορας πλεκτα,σκελεες
να εισαι ντυμενος σαν κρεμμυδι ...ονειρικος χειμωνας
Το καλυτερο που εχεις να κανεις τον χειμωνα, ειναι να παρεις το αεροπλανο
και να πας στην καραιβικη για μπανιο

Άψογοι...:haha:

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Καλοκαιρι!!!
γιατι το χειμωνα κρυωνω...
γιατι ο καλοκαιρι εχει ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ :clap:
γιατι γεμιζω τη βαλιτσα μου και περισσευει χωρος,
γιατι ο Αυγουστος στην ΑΘηνα ειναι τζαμι,
...και αν νοιωσω οτι ζεσταινομαι... παω στο βουνο;)

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Το να φοράς ένα παλτό και να βολτάρεις με το έτερον ήμισυ στην Πλάκα το Δεκέμβρη ή το Γενάρη δε θα το έλεγα λάιτ καλοκαίρι... Απλώς αυτός είναι ο χειμώνας πλέον στην Ελλάδα... Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και ανομβρία... Εκτός αν ζητάτε να ψηφίσουμε το χειμώνα στη Γερμανία... (που είναι ακόμη καλύτερος από εδώ).

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πες τα βρε Vally!!
κουράστηκα να τα λέω κι εγώ ...
που ζείτε παιδιά;;τι ισοθερμικά εσώρουχα μας αραδιάζετε και χιόνια και κολοκύθια;;άμα ήταν έτσι ούτε εμείς θέλαμε χειμώνες:D
εξαιρούνται οι εκ...Νευροκοπίου και πέριξ εκείνοι μπορούν να μας αναλύσουν για τον χειμώνα εξαίρεση...

μιλάμε για χειμώνες πλέον light αλλά οκ και να δούμε και κανένα χιονόνερο που και που δε μας χαλάει καθόλου ,
σε αντίθεση με τα καλοκαίρια που έχουν γίνει heavy

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Πες τα βρε Vally!!
κουράστηκα να τα λέω κι εγώ ...
που ζείτε παιδιά;;τι ισοθερμικά εσώρουχα μας αραδιάζετε και χιόνια και κολοκύθια;;άμα ήταν έτσι ούτε εμείς θέλαμε χειμώνες:D
εξαιρούνται οι εκ...Νευροκοπίου και πέριξ εκείνοι μπορούν να μας αναλύσουν για τον χειμώνα εξαίρεση...

μιλάμε για χειμώνες πλέον light αλλά οκ και να δούμε και κανένα χιονόνερο που και που δε μας χαλάει καθόλου ,
σε αντίθεση με τα καλοκαίρια που έχουν γίνει heavy
Αυτό ακριβώς!!! Μπορώ ως πρώην-ορκισμένη-φαν-του-καλοκαιριού να σας καταγράψω ουκ ολίγα θετικά του θέρους... Αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι εποχές, έχω αρχίσει να προτιμώ το χειμώνα... Το να σε πιάνει το αναπνευστικό σου από την υγρασία και την κουφόβραση του Ιουλίου και να κλείνεσαι στο κλουβί σου 10 ώρες την ημέρα δεν είναι το καλοκαίρι που λατρεύαμε... :roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom