GTS
Member
Ακόμα καλοκαίρι έχουμε!Περίμενε να βρέξει κανα δυο μερούλες ακόμα, να σιχαθούν και να σκεφτούν καθαρά!
Αλήθεια πόσες μέρες έχουμε για το καλοκαίρ?
Ακόμα καλοκαίρι έχουμε!Περίμενε να βρέξει κανα δυο μερούλες ακόμα, να σιχαθούν και να σκεφτούν καθαρά!
Ακόμα καλοκαίρι έχουμε!
Δυστυχώς ακόμη είναι ζεστός! Η σπατάλη ενέργειας με τα κλιματιστικά αναμμένα, δε σταμάτησε ακόμη!!!Μαλλον αυτος ο χειμωνας της Καρπαθου ζεστουτσικος θα πρεπει να ειναι ..ειναι κ πολυ νοτια το νησι.
Που θα είναι και φθηνότερο, έτσι?Ναι να κλείσουμε τα κλιματιστικά να ανοίξουμε τα καλοριφέρ!
Στο φθινοπωράκι χαίρονται οι του χειμώνα, οι του καλοκαιριού να χαρείτε την άνοιξη!!
Ρε ακομα καλοκαιρι εχουμε...επειδη εβρεξα μια μερα και χαρηκαν οι χειμερινοι;Περίμενε να βρέξει κανα δυο μερούλες ακόμα, να σιχαθούν και να σκεφτούν καθαρά!
Ρε ακομα καλοκαιρι εχουμε...επειδη εβρεξα μια μερα και χαρηκαν οι χειμερινοι;
Αυτή η μοναδική όμως μέρα, ήταν αρκετή για να μας χαλάσει τη διάθεση...ευτυχώς, ο ήλιος ξαναβγήκε και ξαναπήραμε τα πάνω μας...Ρε ακομα καλοκαιρι εχουμε...επειδη εβρεξα μια μερα και χαρηκαν οι χειμερινοι;
Ναι, στον αντωνη πηγαινε η απαντηση, εσυ δεν ξερω πως βγηκες...Σ εμένα τι το λες? Σ΄αυτούς που βγάλανε κιόλας τα χειμωνιάτικα να το πεις!
Εδω:Που το λέει;
Για δείξε μου κι εμένα.
Το σκατοχειμωνα σας... πρεπει να βαλω μακρυμανικο και δεν ξερω που ειναι...
Απο δω φαινεται πως εσυ κρατας εστω ενα εξω και το φορας...Έπρεπε να κρατήσεις κανένα έξω...