fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Ξέρουμε αν η Jet Blue σκοπεύει να μπει σύντομα στη Star Alliance;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Όχι, εξ όσων γνωρίζω τουλάχιστον, προς το παρόν δε σκοπεύει να μπει σε συμμαχία.Ξέρουμε αν η Jet Blue σκοπεύει να μπει σύντομα στη Star Alliance;
Ευχαριστώ
Πολυ ωραια νεα! Αναμενουμε λοιπον!!Ένα πιθανό δείγμα του τι θα ακολουθήσει είναι η συνεργασία της JetBlue με την ΤΚ, που είναι ήδη από τα ισχυρότερα μέλη της Star Alliance.
Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε πόλη των ΗΠΑ επιθυμούν, μέσα από τις πτήσεις της Turkish Airlines και της JetBlue, με αφετηρία τη Ν.Υ και τη Ουάσιγκτον, όπου η ΤΚ εκτελεί ήδη τακτικές πτήσεις.
Για το ότι θα υπάρχουν εκτενείς συνεργασίες με τις μη Αμερικανικές εταιρίες της συμμαχίας δεν υπάρχει αμφιβολία - η συμμετοχή της Lufthansa με 17% στο μετοχικό της κεφάλαιο το διασφαλίζει.Ένα πιθανό δείγμα του τι θα ακολουθήσει είναι η συνεργασία της JetBlue με την ΤΚ, που είναι ήδη από τα ισχυρότερα μέλη της Star Alliance.
Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε πόλη των ΗΠΑ επιθυμούν, μέσα από τις πτήσεις της Turkish Airlines και της JetBlue, με αφετηρία τη Ν.Υ και τη Ουάσιγκτον, όπου η ΤΚ εκτελεί ήδη τακτικές πτήσεις.
Εξαρτάται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα της εταιρίας που εσύ έχεις, αλλά στη γενική περίπτωση τα μίλια δίνονται με τους κανόνες που ίσχυαν κατά την ημέρα της πτήσης. Μου είχε τύχει με κάτι πτήσεις που είχα με τη Aegean λίγο πριν την ένταξη, για τις οποίες είχα και σχετική επικοινωνία με το πρόγραμμά μου. (αλλά έχω και την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα: πέταξα κάτι μίλια με την TAM από πριν την ένταξη τα οποία όμως περάστηκαν μετά από αυτή και μου έδωσαν και μίλια αναβάθμισης ενώ δεν περίμενα...)Φαντάζομαι πως το αναδρομικό εξάμηνο δικαίωμα αίτησης μιλίων δεν ισχύει για πτήσεις που έγιναν πριν οι ετιαρείες ενταχθούν στη συμμαχία. Ή όχι;
Τόσο χάλια που ήτανε, καλύτερα να λείπει...Η Avianca Brasil θα φύγει από την Star Alliance
https://www.staralliance.com/en/news-article?newsArticleId=443302063&groupId=20184
Και πανάκριβη. Σα μεταμφιεσμένη latam ήταν. Στο καλό.Τόσο χάλια που ήτανε, καλύτερα να λείπει...