Θα συμφωνήσω μαζί σουΦτάνει νομίζω το αστείο με την Alitalia. Είναι βαρετό σε κάθε προσφορά της εταιρίας κάποιος να γκρινιάζει για υποτιθέμενες χαμένες βαλίτσες...
Θα συμφωνήσω μαζί σουΦτάνει νομίζω το αστείο με την Alitalia. Είναι βαρετό σε κάθε προσφορά της εταιρίας κάποιος να γκρινιάζει για υποτιθέμενες χαμένες βαλίτσες...
σε ποσοστά. έχω ποστάρει πολλές φορές λινκ που δεν έχει πλέον νόημα όπως ορθότατα επισήμανε κ ο fitziano. νοήμονες είμαστε, αναζητήστε στατιστικά κ κρίνετε μόνοι σας.Πρωταθλητρια ειναι σε ποσοστα επι τοις εκατο ή σε απολυτο αριθμο. Γιατι αν ειναι το δευτερο μου φαινεται απολυτα φυσιολογικο, αν συγκρινεις την επιβατικη κινηση των δυο εταιριων.
Αγαπητε αυριο θα κλεισω για Παρισι με την συγκεκριμενη προσφορα. Ετσι και χασω καμμια βαλιτσα αλιμονο σου.
ισχυει και για ατομα του ιδιου φυλου ???? :Ρ :Ρ
Δηλαδή εσύ Samion, τι θες τώρα να υποθέσουμε, όταν ξέρουμε με ποιόν έκλεισες την προσφορά?προβοκατόρικη ερώτηση. φυσικά και ισχύει. όπου υπάρχει έρωτας. οι ανέραστοι να απευθυνθούν σε γερμανοτραφείς κ αγγλοσαξονικές εταιρείες.
ειπα οπου υπαρχει ερωτας,οχι απαραιτητα μεταξυ των ταξιδιωτων...Δηλαδή εσύ Samion, τι θες τώρα να υποθέσουμε, όταν ξέρουμε με ποιόν έκλεισες την προσφορά?
Λοιπόν, η ουσία είναι ότι ο περιορισμός είναι τα "2 άτομα" και μόνο. Πάρτε όποιον θέλετε, ακόμη και την πεθερά σας, και πηγαίνετε....
τι βαζεις?γιατι απο Αθηνα εχει ακομα θεσεις προσφοράς ακομα κ τωρα για το 3ημερο αυτο. να παρακολουθεις το τραβελστορις κ να κλεινεις εγκαιρα. κοινο μυστικο.Μα πάντα μου τη σπάει με τις προσφορές που πρέπει να επιλέξεις καθημερινές για να σου πουλήσει καλή τιμή...θα μου πεις που πας κυρά μου που θέλεις φθηνό εισητήριο την 25η Μαρτίου ( 1000ε + το έβγαλε)!!! Όλοι εσείς που κλείνετε εισητήρια προσφορών τί κάνετε ζητάτε τρεις και λίγο άδεια ή κλείνετε τα μαγαζιά σας συνέχεια??? για να καταλάβω
Νομίζω ότι επιβάλλεται.ισχυει και για ατομα του ιδιου φυλου ???? :Ρ :Ρ
Ο ρεσεψιονίστ ??Νομίζω ότι επιβάλλεται.
Ακόμα και αν δεν έχεις τέτοια γούστα, μπορείς κάλλιστα να το παίξεις γκέι για να εκμεταλλευτείς την προσφορά. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Θυμάμαι όταν είχε ψηφιστεί ο νόμος για τους γκέι γάμους στη Βοστόνη, ήταν να πάμε για μια δουλειά με έναν από τους συνεργάτες μου, αλλά δεν βρίσκαμε δωμάτια πουθενά, μόνο κάτι πανάκριβα.
Το Boston Harbor, ένα καλό 5άστερο, είχε προσφορά για νεόνυμφους, σε εξευτελιστικές τιμές. Κάνω κράτηση λοιπόν σαν νιόπαντρο ζευγάρι και σκάμε μύτη και ο ρεσεψιονίστ - ατάραχος και επαγγελματίας - μας δίνει τη σουίτα για νεόνυμφους που είχα κλείσει.
Θέα καταπληκτική, 2 κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρία και σαλόνι.
Πληρώσαμε 300 δολάρια (όταν τα 2 μονόκλινα έκαναν 200 το ένα), μας φέρανε σαμπάνια, λουλούδια, μας κέρασαν ένα δείπνο με κεριά, μας ευχήθηκαν και βίον ανθόσπαρτον, η διαφωνία μας ήταν μόνο ποιός θα έπαιρνε το διπλό κρεβάτι και ποιος το ημίδιπλο της διπλανής κραβατοκάμαρας. (Μαντέψτε ποιος πήρε το διπλό...)
μέχρι να διαβάσω τη συνέχεια περιττό να σου πω που πήγε το μυαλό για το τι διαφωνία θα είχατε όπως και να χει uber ολη η φάση!!η διαφωνία μας ήταν μόνο ποιός θα ....