• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

sos

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το budget δεν θα θέλαμε να ανεβεί ιδιαίτερα, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια... Σκεφτόμασταν Μεξικό, Τζαμάικα ή Αγιο Δομήνικο...
Δεν θα θελατε να ανεβει το budget και σκεφτεστε Μεξικο, Τζαμαικα και Αγιο Δομηνικο;
Κατι δεν μου κολλαει...

XRISTOS71

Member
Αν είναι να πάτε κρουαζιέρα καλύτερα να πάτε με group στην Πράγα .

Ξέρει ο Μέγιστος να σας προτείνει και πρακτορείο

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

kag

Member
Επόμενο Ταξίδι
Berlin
Ταξίδι-Όνειρο
Mexico
Παιδιά συγγνώμη για τις γκάφες, πρώτη φορά γράφω, συνήθως αναγιγνώσκω τις πολύτιμες ιστορίες σας!!! Οι κρουαζιέρες βγαίνουν σχετικά οικονομικά αλλά νομίζω ότι θα μείνω με την αίσθηση του ανικανοποίητου! Από χθες κοιτάζω και Μπαλί, βγαινουν γύρω στα 2.800 2 άτομα... Είναι πανάκριβα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε διακοπές μέχρι 1 μήνα πριν... Και κάτι σαν να κατάλαβα... ότι το άνοιξα αλλού το θέμα! Μπορώ να βρω άλλο προορισμό για καλοκαίρι οικονομικότερα λέτε?

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Τετοια εποχη που το αποφασιζεις θα το πληρωσεις ακριβα. Ή το αποφασιζεις και πληρωνεις το επιπλεον της τελευταιας στιγμης ή κανεις το μακρινο ταξιδι οπως εγω, τον επομενο χρονο.

kag

Member
Επόμενο Ταξίδι
Berlin
Ταξίδι-Όνειρο
Mexico
Sokratis τα αεροπορικά είναι φωτιά, το ξενοδοχείο είναι οκ. Πόσο νωρίτερα πρέπει να κλείσω εισιτήρια για να είναι οικονομικά? Κοίταξα για Χριστούγεννα, αλλά οι τιμές είναι ίδιες. Λέω λοιπόν να ακολουθήσω την πρώτη επιλογή... Ευχαριστώ πολύ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα