• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία sos για Κωνσταντινούπολη

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μερικά φρέσκα φρέσκα:
1- Κορυφαίος τούρκικος καφές (καφεκοπτείο, το καλύτερο της πόλης σύμφωνα με Τούρκους φίλους, προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου αλλά δεν παύει να είναι πάρα πολύ καλός καφές): Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları στο Eminönü (έξω από την Αιγυπτιακή αγορά).
2- Εκεί κοντά, το εξαιρετικό εστιατόριο Hamdi διαθέτει εκτός των άλλων και εξαιρετικό μπακλαβά, που διατίθεται και σε πακέτο.
1. Οντως πολυ καλος καφες.
2. Αυτος με το ψιλικομμενο φυστικι ειναι σκετη κολαση... την επομενη φορα που θα παω θα καταναλωσω το πακετο επιτοπου, δεν προκειται να αντεξει μεχρι εδω.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Μερικά φρέσκα φρέσκα:
- Κορυφαίος τούρκικος καφές (καφεκοπτείο, το καλύτερο της πόλης σύμφωνα με Τούρκους φίλους, προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου αλλά δεν παύει να είναι πάρα πολύ καλός καφές): Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları στο Eminönü (έξω από την Αιγυπτιακή αγορά).

- Στη μονή της Χώρας είναι πλέον αυστηροί οι έλεγχοι για φλας/τρίποδο.
-για τον καφε επιβεβαιωνω κεγω..δεν ξερω αν ειναι ο καλυτερος, αλλα ηταν πολυ καλος!

-απο τον μαρτη το χα παρατηρησει αυτο με το τριποδο..μας το κρατησαν στην εισοδο..οπως αλλωστε και στην αγια σοφια..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom