Ναυτικός/Υπάλληλος σε κρουαζιερόπλοιο. Οταν ειχαμε παει Μπόρα Μπόρα πετυχαμε ενα ζευγάρι Ελλήνων στο μίνι μαρκετ που κατέβηκαν για λίγες ωρες στο νησί απο το κρουαζιερόπλοιο που δούλευαν. Ποιο φτηνός τρόπος να πας εκει δεν νομίζω να υπάρχει.Είμαι νέο μέλος και θέλω να πάω Γαλλική Πολυνησια χωρίς να ξοδέψω όλη μου την περιουσία. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ
Και μένα κολλητή μου φίλη δούλεψε για χρόνια σε κρουαζιερόπλοιο και είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί κάποια μέρη αδιανόητα ακριβά, με ακριβότερο όλων την Γαλλική Πολυνησία. Συμφωνώ, άλλος οικονομικός τρόπος δε νομίζω να υπάρχει.Ναυτικός/Υπάλληλος σε κρουαζιερόπλοιο. Οταν ειχαμε παει Μπόρα Μπόρα πετυχαμε ενα ζευγάρι Ελλήνων στο μίνι μαρκετ που κατέβηκαν για λίγες ωρες στο νησί απο το κρουαζιερόπλοιο που δούλευαν. Ποιο φτηνός τρόπος να πας εκει δεν νομίζω να υπάρχει.
Και αν η αλλαγή καριέρας δεν είναι στα πλάνα σου, δοκίμασε να την ενταξεις σε καποιο round the world ticket της συμμαχίας oneworld (για να μπορείς να συνεχίσεις πριν ή μετά προς νησί του Πασχα και Χιλή). Πριν χρόνια τουλάχιστον είχα γνωρίσει ένα σωρό κόσμο που πήγαινε έτσι. Το μεγαλυτερο κόστος, τη διαμονή και τις μετακινήσεις μεταξύ των νησιών, ειναι δυσκολο να τη γλυτώσεις.Είμαι νέο μέλος και θέλω να πάω Γαλλική Πολυνησια χωρίς να ξοδέψω όλη μου την περιουσία. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ
Εδώ διαφημίζει κάτι 300-350άρια από Λονδίνο για Δυτική Ακτή ΗΠΑ. Βρες κάτι φθηνό για Λονδίνο, μαζί με την μετάβαση σε Ταϊτή πιθανό να σου έρθει και κάτω από χιλιάρικο.Είμαι νέο μέλος και θέλω να πάω Γαλλική Πολυνησια χωρίς να ξοδέψω όλη μου την περιουσία. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ