• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

sos-Κρατηση και booking!

echo2011

Member
Συγγνωμη παιδια θελω να σας ρωτησω για ενα σαιτ στο facebook. Υπαρχει ενα φθηνεςδιακοπεςTravel που δινει κατι πολυ οικονομικες τιμες και ρωταω αν ξερει κανεις αν ειναι εγκυρο.Ευχαριστω αλλα δεν ηξερα που να το γραψω.
Δες εδώ στην τελευταία σελίδα που το συζητήσαμε..
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...9%EA%EF-%F0%F1%E1%EA%F4%EF%F1%E5%E9%EF-6.html
Απάτη..

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Οι προσφορες τις τελευταιας στιγμης ειναι οτι κενα απεμειναν και δεν βολευουν ολο τον κοσμο. Αν καποιος πχ θελει να κανει κρατηση για διαμονη 5 ημερων , δεν τον εξυπηρετει μια προσφορα τελευταιας στιγμης των 2 ή 3 ημερων. Επισης τα δωματια τις τελευταιας στιγμης ειναι πολλες φορες (οχι παντα φυσικα) τα χειροτερα δωματια.
Αγαπητέ tripakia, απ΄ότι καταλαβαίνω γνωρίζεις αρκετά σχετικά με το booking.com εκ των έσωθεν, σωστά? Αυτό λοιπόν που έγραψες παραπάνω με ενδιαφέρει, και ενώ μπορώ να καταλάβω το πρώτο σκέλος, αυτό που λες ότι δίνουν συχνά τα χειρότερα δωμάτια, ισχύει? Το έχεις διαπιστώσει με κάποιο τρόπο εφόσον και αν είσαι γνώστης? Δηλαδή όταν βλέπουμε σχετικά ακριβά ξενοδοχεία π.χ. Νέα Υόρκη που είναι ο επόμενος προορισμός μου την τελευταία στιγμή να πέφτουν έως και 50% οι τιμές τους, συμβουλεύεις να μην υποκύπτουμε στον πειρασμό? Αν ναι, τότε δεν έχει καμιά έννοια να ελπίζουμε σε καλύτερο ξενοδοχείο έστω και την ύστατη στιγμή:roll:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Κατά τακτά διαστήματα ελέγχετε τις κρατήσεις σας ...
είχα κάνει κράτηση σε διαμέρισμα στο Βουκουρέστι και πριν από ένα μήνα, ελέγχοντας τις κρατήσεις μου είδα ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα σταμάτησε να συνεργάζεται με την Booking.com.
Email ενημέρωσης δεν μου ήλθε ποτέ
(ούτε από την Booking, ούτε από το διαμέρισμα)...
Yπήρχε η κράτηση αλλά δεν μπορούσα να την ακυρώσω...
αυτό έγινε όταν έστειλα email στην Booking......

Kαι κάτι άλλο που το είδα πέρσι στο ταξίδι μας για Βιετνάμ...
κλείνοντας ξενοδοχείο από το agoda.com η κράτηση έγραφε "Provided by Booking.com"
Ετσι αυτόματα, μου είχε δημιουργήθηκε και μία κράτηση στην Booking.com (εκτός από της agoda.com), χωρίς να είναι οι ίδιοι όροι (πχ στη booking δεν υπήρχε η δωρεάν μεταφορά από /προς αεροδρόμιο)
Επικοινώνησα με Booking.com και ξενοδοχείο, για να επιβεβαιώσω ότι ισχύουν αυτά του agoda ...όλα ήταν καλά στο τέλος...
Για σχόλια μετά την επιστροφή μου, δικαίωμα είχα στην agoda.com και όχι και στην Booking

Last edited:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Όλο κάτι περίεργα βρίσκεις και πας και κλείνεις! :bleh:
:haha::cool:

υπάρχει και σημερινή συνέχεια :haha::haha:
από ξενοδοχείο που είχα κλείσει για Οκτώβρη (μέσω booking.com πάλι), εχθές μου ήλθε αίτημα "ακύρωσης από το ξενοδοχείο"...
ο λόγος ήταν ότι για τις ημέρες της κράτησης μου θα είναι κλειστό, λόγω ανακαίνισης ....
το αστείο είναι ότι ο ξενοδόχος με ρωτούσε εάν θέλω να αλλάξω τις ημ/νίες και να τις πάω 10 μέρες μετά...
ευτυχώς αυτός ΕΓΚΑΙΡΩΣ με ειδοποίησε...
στην booking από την άλλη, συνεχίζει να δίνει διαθεσιμότητα... (εννοείται ότι έστειλα email ενημέρωσης και στην booking), για να μην την πατήσουν και άλλοι...:cool:

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
:haha::cool:

υπάρχει και σημερινή συνέχεια :haha::haha:
από ξενοδοχείο που είχα κλείσει για Οκτώβρη (μέσω booking.com πάλι), εχθές μου ήλθε αίτημα "ακύρωσης από το ξενοδοχείο"...
ο λόγος ήταν ότι για τις ημέρες της κράτησης μου θα είναι κλειστό, λόγω ανακαίνισης ....
το αστείο είναι ότι ο ξενοδόχος με ρωτούσε εάν θέλω να αλλάξω τις ημ/νίες και να τις πάω 10 μέρες μετά...
ευτυχώς αυτός ΕΓΚΑΙΡΩΣ με ειδοποίησε...
στην booking από την άλλη, συνεχίζει να δίνει διαθεσιμότητα... (εννοείται ότι έστειλα email ενημέρωσης και στην booking), για να μην την πατήσουν και άλλοι...:cool:
Νομίζω μετά από όσα έχεις ανακαλύψει, θα πρέπει να σε προσλάβει η booking.com ως tester των υπηρεσιών της!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Νομίζω μετά από όσα έχεις ανακαλύψει, θα πρέπει να σε προσλάβει η booking.com ως tester των υπηρεσιών της!
αχαχα ! καλό ! :haha::haha::xalara:
στην Κων/πολη ανακάλυψα ξενοδοχείο το ίδιο, σε άλλη διεύθυνση όμως.... τους ενημέρωσα και μέσα σε 2 μέρες το ένα απο τα 2 ξενοδοχεία, σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις στην Booking (ελπίζω να είχαν ενημερωθεί οι πελάτες με τις μελλοντικές κρατήσεις)

πέρα από την πλάκα όμως, θεωρώ υποχρέωση μας ως ταξιδιώτες σε τέτοιες περιπτώσεις να ενημερώνουμε το κάθε site, προς τέρψιν και των λοιπών ταξιδιωτών...:cool::)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
με τη χρήση του maps.google.com, ελέγχετε την πραγματική τοποθεσία του καταλύματος...( βάσει ονόματος ξενοδοχείου-διαμερίσματος και βάσει διεύθυνσης-εάν αυτή είναι συγκεκριμένη οδός)
πχ τα καταλύματα στο Φηροστεφάνι δεν έχουν οδούς

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills