• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βουλγαρία SOFIA Airport

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο, αλλά τα ταξί στη Σόφια, ακόμα και από το αεροδρόμιο, είναι πάμφθηνα.

LikeNoOther

Member
Επόμενο Ταξίδι
Προς αναζήτηση...
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρεια Κορέα
Όταν είδα την πιάτσα ταξί έξω από το αεροδρόμιο της Σόφιας και όταν τους άκουσα τι τιμές ζητούσαν για να με πάνε από το ένα terminal στο άλλο, νοστάλγησα τους Έλληνες ταρίφες :p

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Όταν είδα την πιάτσα ταξί έξω από το αεροδρόμιο της Σόφιας και όταν τους άκουσα τι τιμές ζητούσαν για να με πάνε από το ένα terminal στο άλλο, νοστάλγησα τους Έλληνες ταρίφες :p

Γενικα η Βουλγαρια εχει αλλαξει βιοτικο επιπεδο οσον αφορα τους πολλους και αυτο το συμπεραινεις πολυ πολυ ευκολα απο τις αγορες ακινητων που εχουν προβει την τελευταια διετια σε παραθαλασια σημεια της χωρας μας! Νομιζω οτι πλέον η Βουλγαρια ειναι ακριβος προορισμος ακομη και την διαμονη ξενοδοχειων και διακοπων!

retzi

Member
Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο πάρκινγκ με μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο να προτείνετε?

retzi

Member
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Το registration number που μου ζητάνε είναι η ταυτότητα ή ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος?

ZoiT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Το registration number που μου ζητάνε είναι η ταυτότητα ή ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος?
Δεν θυμάμαι να έβαλα αριθμό ταυτότητας άρα αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και το συστήνω. Η τιμή, σε σχέση με το πάρκινγκ του αεροδρομίου, πολύ πιο οικονομική.

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
15 ευρω 31 λεβ για μια μερα ζητησε σε ενα προχερο υπολογισμο εβδομαδας διαπιστωνω 42 ευρω συνολο! Καπου 5 ευρω την ημερα τιμες περιπου ελλαδας!

retzi

Member
Εμείς κλείσαμε στο IBIS HOTEL SOFIA AIRPORT Parking και μας κόστισε 28 ευρώ για δυόμιση περίπου ημέρες. Φθηνό δεν το λες. Βέβαια και στο park & fly εκεί έπαιζε η τιμή αλλά δεν είχε διαθεσιμότητα.

ZoiT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Η δική μου κράτηση στο park & fly ήταν 18 Ιουνίου (μεσημέρι) με 23 Ιουνίου (πολύ αργά το βράδυ) το 2022 και πλήρωσα 42BG δηλαδή 21 ευρώ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom