North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Εδώ πετάμε με ταυτότητες 10 χρόνων και δε μας λένε τίποτα σε καμιά χώρα Σένγκεν... κάτι άλλο πρόβλημα θα είχαν αυτές οι ταυτότητες για να μην τις δέχονται αρχικά.
Ναι και η δικη μου ειναι πολυ παλια απο το 2006 να φανταστεις και χειρογραφα αγγλικα! Την κοιτουσαν για ωρα ειναι η αληθεια την επεξεργαστηκαν αλλα δεν σημαινει οτι δεν με αφησαν να πεταξω! Ναι εχω πεταξει πολλες φορες!ok ευχαριστω πολύ γιατι καποιοι φιλοι που πηγαν τους δημηουργισαν προβλημα λεγοντας οτι ειναι παλιες οι ταυτοτητες (ηταν 2-3 χρονων) αλλα τελικα μετα απο ωρα τους επετρεψαν να ταξιδεψουν, εσυ πεταξες απο το αεροδρομιο Σοφιας πολλες φορες ?
Και εμας το καλοκαιρι, μας εκαναν αρκετες ερωτησεις στον ελεγχο ταυτοτήτων στο αεροδρόμιο στη Σοφια, τυπου πως και ποτε μπηκαμε στη χωρα, που αφησαμε το αυτοκινητο μας??? τις ελεγξε αρκετη ωρα επισης!
Αυτο που δεν μου εχει ξανατυχει ομως, ηταν στο αεροδρομιο στο Δουβλινο, οπου μας κρατούσε τουλαχιστον για μιση ωρα(ήμασταν με τα 2 αγορια μας), οτι δεν ειχε ξαναδει αυτες τις ταυτοτητες, ζητησε να δει τα εισητηρια μας της επιστροφης στην Ελλαδα, το ξενοδοχειο που θα μεναμε στο Δουβλινο, ποια αξιοθεατα θα επισκεφτούμε, γιατί πετάξαμε απο Σοφια... και αλλες τετοιου τυπου ερωτησεις!
Στο αεροδρόμιο της Σοφιας πάντα με καθυστερούν στον έλεγχο ταυτοτητων και ρωταν γιατί πετάω από εκεί αν είμαι με το αυτοκίνητο αν έχω διαβατήριο μαζί μου και διάφορες ερωτήσεις, πολλές φορές τη δίνουν και στον διπλανό υπάλληλο να την ελέγξει και αυτός . Σχετικά με ξενοδοχείο μείνε στο ibis οικονομικό και αρκετά καλό και πολύ κοντινό.με δωρεάν μεταφορά αεροδρόμιο. Αν θέλεις κάτι πιο καλό μείνε στο νοβοτελ με υπόγειο πάρκινγκ και επίσης δωρεάν μεταφορά αεροδρόμιο. Ακριβώς δίπλα έχει mall για βόλτα ψώνια φαγητό κλπ και στάση που περνάνε πολλά λεωφορεία προς κέντρο.προβλημα με τις Ταυτοτητες τις Ελληνικες και αναμονη περιπου 10 λεπτα ενω ολοι περνουσαν με απλο σκαναρισμα Ευρωπαικες ταυτοτητες ή αλλα διαβτηρια - αντιμετωπισα στο αεροδρομιο του ΒURGAS Βουλγαριας κατα την εισοδο και εξοδο απο την πυλη ελεγχου....(αλλα οχι μονο εγω και οι 3 ελληνες που ταξιδευαμε μας ελεγχαν με μεγεθυντικο φακο τυπου τις Ταυτοτητες μας) Το ιδιο ακριβως συναντησα και στα συνορα Γερμανιας με Τσεχια οταν σε ελεγχο συνοριακο που εκαναν Γερμανοι Αστυνομικοι ειχαν καθησει πανω απο τους 2 Ελληνες του λεωφορειο πανω απο 10 λεπτα, ενω ολους τους ειδαν για δεκατα του δευτερολεπτου!
Θελω να ρωτησω αν εχετε να προτεινεται κανενα καλο και οικονομικο ξενοδοχειο στην περιοχηξ αερδορομιου Σοφιας για διανυκτερευση μετα απο μεταμεσοκυνκτια πτηση!
To έκανα πρόσφατα στο Ibis Sofia Airport hotel .
Ακριβως απεναντι απο το τερμιναλ υπαρχει παρκινγκ.Η τοποθεσια ειναι απολυτως ασφαληςΚαλημέρα σας. Πεταω απο Σόφια για Ντουμπάι, και θέλω παρκινγκ ν αφησω το αυτοκίνητο μου για 5 μερες. Μου προτείνεται κατι ασφαλές και οικονομικό ?