Eurotraveler
Member
Τέλεια! Μήπως θυμάσαι και σε ποιο τέρμιναλ ξενύχτησες;Ναι και ήταν μια οκ εμπειρία. Πολύς κόσμος το έκανε επίσης. Έχω ξεβραδιάσει και καλύτερα σε αεροδρόμια αλλά και χειρότερα σε άλλα.
Τέλεια! Μήπως θυμάσαι και σε ποιο τέρμιναλ ξενύχτησες;Ναι και ήταν μια οκ εμπειρία. Πολύς κόσμος το έκανε επίσης. Έχω ξεβραδιάσει και καλύτερα σε αεροδρόμια αλλά και χειρότερα σε άλλα.
To έκανα πρόσφατα στο Ibis Sofia Airport hotel .Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει τη νύχτα στο αεροδρόμιο της Σόφιας περιμένοντας πρωινή πτήση;
Δε νομίζω να το κάνω εντέλει, αλλά ρωτάω για να έχω μια εικόνα (Έχω διαβάσει ήδη στο sleepinginairports.net).
Καλά όταν γράφεις ξεβραδιασα υπέθεσα πως κοιμηθηκες, δεν είναι και τρελή υπόθεση.Δε θυμάμαι καθόλου. Μπέργκαμο πηγαίναμε αν αυτό σε βοηθάει με γουίζ. Επίσης είπα ξεβράδιασα δεν είπα κοιμήθηκα αν και αυτό δεν έχει να κάνει με την άνεση του αεροδρομίου αλλά με μένα προσωπικά.
Οχι ποτε κανενα!καλημερα παιδια ειχατε κανενα προβλημα στον ελεγχο ταυτοτητων απο την αστυνομια στο αεροδρομιο ?