• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Sky Express Sky Express - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Grtraveler

Member
Καλησπέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά για τις Άγιες μέρες!
Προσπαθώ εδώ και καιρό να δω στο site της πτήσεις από Αθήνα και τιμές και μου βγάζει συνέχεια αυτό:

Ξέρετε γιατί; Τι δεν κάνω καλά;
Μήπως πρέπει να γραφτώ και να μπω με LogIn για να δω τιμές και πτήσεις;

Ευχαριστώ :icon_smile:🥰
Οφείλεται στις ρυθμίσεις ασφαλείας του Broswer σου. Οπότε ή άλλαξε τις ρυθμίσεις σου (μπορείς και προσωρινά μόνο) ή μπές με άλλον broswer.

Grtraveler

Member
Έως -60%* για Ελλάδα & Eξωτερικό!

Ζήστε αξέχαστα ταξίδια με έως 60% έκπτωση σε όλες τις πτήσεις προς Ελλάδα και εξωτερικό! Προγραμματίστε τις επόμενες περιπέτειές σας και απογειωθείτε μέχρι το φθινόπωρο του 2025!
Κλείσε θέση έως 14/01/2025 στις 23:59 και ταξίδεψε από 15/1/2025 έως 20/10/2025.

Όροι & Προϋποθέσεις
Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για κρατήσεις θέσεων έως 14/01/2025 at 23:59 for για πτήσεις από 15/1/2025 έως 20/10/2025.
  • Η έκπτωση εμφανίζεται στον ναύλο με τον τίτλο "Offer".
  • Ισχύει για απευθείας και συνδεόμενες πτήσεις.
  • Η προσφορά δεν εφαρμόζεται συνδυαστικά με άλλες προωθητικές ενέργειες.
  • Στην αναζήτηση πτήσεων, οι τιμές που εμφανίζονται στο ναύλο “Offer” είναι ήδη υπολογισμένες με την έκπτωση της προσφοράς.
  • Σε περίπτωση αλλαγής εισιτηρίου, υπάρχει χρέωση ανάλογη με τη κατηγορία ναύλου.
  • Η έκπτωση αφορά στο ναύλο και δεν εφαρμόζεται στους φόρους εισιτηρίου.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

maria91

Member
Πως γίνεται μια εταιρεία που βραβεύεται διεθνώς η Airhelp να την κατατάσσει στις χειρότερες;
Καθυστερηση πτησεων κ οχι δωρεαν φαγητο στις πτησεις οπως κανει η επομενη ελληνικη εταιρεια...ειναι αρκετα για να την βαλουν στην λιστα οταν ψηφιζει ο κοσμος

fotast

Member
Τι σχέση έχει το φαγητό;Οι υπόλοιπες που δεν είναι στην λίστα δίνουν φαγητό;Επίσης στην ακρίβεια των πτήσεων πήρε υψηλή βαθμολογία.Εκεί που τα πήγε άσκημα είναι η εξυπηρέτηση όταν τα πράγματα πανε στραβά.Έχει να κάνει με την ανύπαρκτη(σχεδόν) τηλεφωνική υποστήριξη.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καθυστερηση πτησεων κ οχι δωρεαν φαγητο στις πτησεις οπως κανει η επομενη ελληνικη εταιρεια...ειναι αρκετα για να την βαλουν στην λιστα οταν ψηφιζει ο κοσμος
Το φαγητό δεν είναι δωρεάν. Το έχεις ήδη πληρώσει μέσα στην τιμή του εισιτηρίου.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Τι σχέση έχει το φαγητό;Οι υπόλοιπες που δεν είναι στην λίστα δίνουν φαγητό;Επίσης στην ακρίβεια των πτήσεων πήρε υψηλή βαθμολογία.Εκεί που τα πήγε άσκημα είναι η εξυπηρέτηση όταν τα πράγματα πανε στραβά.Έχει να κάνει με την ανύπαρκτη(σχεδόν) τηλεφωνική υποστήριξη.
Δύο φορές που είχα πρόβλημα επικοινώνησα μαζί τους εύκολα και μου το έλυσαν.
Θεωρώ πως έχει να κάνει με την ώρα επικοινωνίας, πιθανά ώρα αιχμής.

fotast

Member
Δύο φορές που είχα πρόβλημα επικοινώνησα μαζί τους εύκολα και μου το έλυσαν.
Θεωρώ πως έχει να κάνει με την ώρα επικοινωνίας, πιθανά ώρα αιχμής.
Πιθανόν.Εγω δεν χρειάστηκα ποτε κάτι ακόμη.Αλλά ακούγονται αρκετά παράπονα για το τμήμα εξυπηρέτησης.

maria91

Member
Το φαγητό δεν είναι δωρεάν. Το έχεις ήδη πληρώσει μέσα στην τιμή του εισιτηρίου.
Εστω,αν δε παιζει προσφορα συνηθως η sky ειναι πιο ακριβη απο τη ετζιαν...βεβαια σου δινει 2 αντικειμενα ενω η αλλη οχι αλλα κ παλι...εμενα δε με ενδιαφερει προτιμω τα 2 αντικειμενα αλλα σε 3 πτησεις μαζι με τη sky που εχω πεταξει,εχω δει κοσμο να στραβωνει γιατι δε του δινουν κατι αλλο τσαμπα περα απο το καφε,νερο,χυμο κ το μπισκοτακι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.785
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom