gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Αν θέλεις, κάνε πιο κατανοητή την ερώτηση !
Έχεις δίκιο, διορθώθηκε. Χαμηλές εννοούσα. Ερωτώ διότι έχει τη φήμη για συχνές καθυστερήσεις, τουλάχιστον στα δρομολόγια εσωτερικού. Βλέπω όμως πολύ καλά σχόλια εδώΔεν υστερεί σε κάτι.Εννοείς οι τιμές είναι πολύ μεγάλες στην Aegean σε σχέση με την sky η το αντίθετο;
Τρεις φορές πέταξα μαζί τους για Λονδίνο.Την μια είχε μια ασήμαντη καθυστέρηση(10-15 λεπτά).Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα.Έχεις δίκιο, διορθώθηκε. Χαμηλές εννοούσα. Ερωτώ διότι έχει τη φήμη για συχνές καθυστερήσεις, τουλάχιστον στα δρομολόγια εσωτερικού. Βλέπω όμως πολύ καλά σχόλια εδώ
Καθυστερησεις συχνες εχει κ η aegean..γενικα αν δεν πεταξεις καλοκαιρι,γιορτες,αργιες δε θα χεις θεμα καθυστερησεωνΈχεις δίκιο, διορθώθηκε. Χαμηλές εννοούσα. Ερωτώ διότι έχει τη φήμη για συχνές καθυστερήσεις, τουλάχιστον στα δρομολόγια εσωτερικού. Βλέπω όμως πολύ καλά σχόλια εδώ
Το σνακ είναι με πληρωμή.Μπορεί να σας φανεί ανούσια ερώτηση, αλλά στις πτήσεις εξωτερικού, πχ Λονδίνο, προσφέρεται κάποιο σνακ στην τιμή του εισιτηρίου;
Α δεν εχει γευμα οπως η ετζιαν λογω οτι ειναι 4 ωρες πτηση?ωραια θα περασουμε
Μωρε παιρνω απο το σπιτι δεν εχω θεμα,απλα το ειχα στο μυαλο μου οτι λογω μακρινης πτησης θα προσφερουν κατιτις οπως η ετζιαν..χαλαλι της αφου με τα ιδια λεφτα θα μπορω να εχω κ χειραποσκευη κ προσωπικο αντικειμενο,ας μην εχει φαγητο